Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Одржана Завршна конференција пројекта „Башта Србије“

У среду, 05. октобра 2011. у Пожаревцу је одржана Завршна конференција пројекта „Башта Србије“ на којој су представљени резултати активности пројекта којег је, протеклих 17 месеци, успешно имплементирала Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ у партнерству са 7 градова и општина из региона: Пожаревац, Смедерево, Петровац на Млави, Жагубица, Смедеревска Паланка, Велико Градиште и Велика Плана.

Опширније...

Позив за уцесце у Конкурсу за доделу бесповратних средстава 2011.

Организација Уједињених нација за храну и пољопривреду (ФАО), Светска Туристичка Организација Уједињених нација (УНWТО), Фонд Уједињених нација за децу (УНИЦЕФ) и Програм Уједињених нација за развој (УНДП) објављује позив за достављање предлога пројеката на следеће тематске целине:

1. развој туристичких дестинација кроз унапредјивање квалитета услуга и објеката, јачање конкурентности и развијање партнерстава у понуди руралног туризма;

Опширније...

ОДРЖАН ФЕСТИВАЛ СТАРОПЛАНИНСКИХ ЈЕЛА

У селу Темска, општина Пирот, на капији Парка природе Стара планина, ове године 17. јула организован је други по реду Фестивал стропланинских јела. Месна заједница Темска је као домаћин еколошког кампа за студенте биолошких наука који се организује већ шест година, организовала истовремено и ову туристичку манифестацију, по угледу на друге напредније регионе по питању сеоског туризма.

Опширније...

Мрежа за рурални развој Србије организовала годишњи скуп ПРЕПАРЕ ЕУ руралне мреже

У период од 29.јуна до 2.јула 2011.године Мрежа за рурални развој Србије у сарадњи са ПРЕПАРЕ руралном мрежом је организовала годишњи скуп ове мреже. Тема годишњег скупа је био ЛЕАДЕР приступ и постојећа искуства у његовој имплементацији. Конференцији је одржана на Златибору и присуствовало је 90 учесника из 21 европске земље.

Опширније...

Мрежа за рурални развој Србије примљена у чланство ПРЕПАРЕ мреже

ПРЕПАРЕ мрежа је једна од мрежа која окупља националне и међународне мреже, које делују у области руралног развоја у Европи. Чланице ове мреже су националне мреже из 11 европских земаља. Током годишњег скупа ПРЕАПРЕ мреже, одржаног на Златибору од 29.јуна до 2.јула 2011.године донета је одлука о пријему Мреже за рурални развој Србије, као пуноправне чланице ове Мреже.

Опширније...

Одржана консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума

У етно селу ''Терзића Авлија'' 1. и 2. Јуна 2011.године је одржана друга консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума. Радионици је присуствовало 15 представника из Мреже за рурални развој Србије и 4 представника Пољског руралног форума.

Опширније...

Реализован тренинг “Дефинисање и имплементација мера руралног развоја и улога мреже”

У Етно селу Злакуса је од 30. И 31. маја 2011.године реализован дводневни семинар „Дефинисање и имплементација мера руралног развоја и улога мреже“. Тренинг је реализован у оквиру пројекта „РуралНет – Национална мрежа за рурални развој, инструмент за партиципацију организација цивилног друштва и унапређење дијалога са руралним мрежама” финансираног од стране ЕУ.

Опширније...

Одржана друга национална консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву 29. и 30. априла 2010.године је одржана друга консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије. Радионици је присуствовало 21 представник из 16 регионалних центара Мреже. Током радионице су у оквиру 3 радне групе су дефинисане теме за предстојећу заједничку консултативну радионицу Пољског руралног форума и Мреже за рурални развој Србије.

Опширније...

Страна 1 од 6

Паyдаy Лоанс Ин Миссоури. Бут ит ис wортх нотинг тхат тхесе тестс wере царриед оут он тхе блоод целлс. Тхерефоре, ит'с тоо еарлy то саy абоут сциентифиц евиденце оф Виагра инфлуенце он блоод цлотс.
Јоомларт