Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Реализовани тренинзи “ЛЕАДЕР приступ” за представнике Мреже за рурални развој Србије

У период од 26.3. до 14.4.2011.године одржано је 11 једнодневних тренинга за представнике подручних центара Мреже за рурални развој Србије и предстванике организација које делују у области руралног развоја. Тренинге је реализовало 20 тренера из Мреже за рурални развој, који су у јануару 2011. прошли 5-дневну обуку о ЛЕАДЕР приступу. Реализација тренинга је уједно и услов за добијање сертификата о успешно завршеној обуци за тренере о ЛЕАДЕР приступу.

Опширније...

ИЗВЕШТАЈ О СПРОВЕДЕНОЈ ОБУЦИ „ПЛА/ПРА МЕТОДОЛОГИЈА“

У периоду од понедељка 04.04.2011. до петка 08.04.2011. у Врању је Регионални центар за рурални развој у оквиру СТАР пројекта „Идентификација и презентација руралних потенцијала Југа Србије“ одржао петодневни семинар/обука за успешну примену ПЛА/ПРА методологије у пракси.

Опширније...

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА СРЕМСКЕ КУЛЕНИЈАДЕ ПОСТАВЉЕНА

Интензивне припреме за XИИ по реду Сремску куленијаду у Ердевику су у пуном јеку. Ово такмичење произвођача сремског кулена ће се ове године одржати 28.маја. Од пре неколико дана је постављена и интернет страница манифестације www.sremska-kulenijada.rs где се могу наћи све актуелне информације и програм.

Опширније...

Студијско путовање у Мађарску

У оквиру пројекта „Рурал-Нет“, од 11. до 13. априла, а у организацији Мреже за рурални развој, спроведено је студијско путовање у Мађарску. Циљ путовања је био упознавање са искуствима везаним за „ЛЕАДЕР“ пројекте, као и успостављање сарадње са лаговима у Мађарској, а посебно у области Сегедина. Сваки од регионалних центара је делегирао по једног свог представника, тако да је била представљена мрежа из целе Србије.

Опширније...

Представници Мреже за рурални развој ће од 11. до 13.4. боравити у Мађарској

У периоду од 11. до 13. априла 2011.године 18 представника Мреже за рурални развој Србије и представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије ће боравити у Мађарској у циљу успостављање сарадње са локалним акционим групама из Мађарске и размене искустава о начину функционисања руралних мрежа.

Опширније...

Најава активности на Зекином Салашу у Кречедину

Региоални Центар Руралног Развоја Срем Вас позива у име организатора И домаћина да посетите Зекин Салаш у Крчедину И испратите предстојеће манифестације које су најављене за нараедни период. Да не би губиле на веродостојности пресликавамо Вам организаторски Радицин позив.

Опширније...

ЛЕАДЕР презентација у Сремској Митровици

Дана 4.5.2011 у Сали 2, градске куће Града Сремска Митровица, за подручне коодирнаторе и локалне партнере одржана је презентација ЛЕАДЕР приступа у оквиру пројекта «РУРАЛ НЕТ - Национална мрежа за рурални развој, инструмент за учешће ОЦД у припреми политика и унапређење дијалога са ЕУ руралним мрежама» чији је носилац ИДА РРЦ Краљево. Презентер је био Марко Цвијановић коориднатор Регионалног Центра руралног Развоја Срем.

Опширније...

Складиштење пољопривредних проивода

На презентацији која је одржана 31.03.2011.године, са почетком у 10 часова у  Сали 2  Скупштине града Сремска Митровица, кроз пројекат „П.Л.О.Д-Перспектива. Лиценцирање. Образовање.Добит.“, који заједнички организују Компензациони фонд Републике Србије, Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, ЕБРД-а (Европска банка за обнову и развој) и Фоод анд Агрицултуре организација Уједињених нација (ФАО), представили су се Горан Ћато и Татијана Ђукановић из Компензационог фонда Републике Србије.

Опширније...

Страна 3 од 6

унсецуред лоанс . Бут ит ис wортх нотинг тхат тхесе тестс wере царриед оут он тхе блоод целлс. Тхерефоре, ит'с тоо еарлy то саy абоут сциентифиц евиденце оф Виагра Wитхоут Пресцриптион инфлуенце он блоод цлотс.
Јоомларт