Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Додела Признаја пољопривредницима Града Сремска Митровица

Дана 2.4.2011 године у Позоришту Добрица Милутиновић са почектом у 10 часова, на иницијативу Удружења културних стваралаца Србије Завичај уз подршку Града Сремске Митровице, Градске Управе за пољопривреду И заштиту животне средине И Регионалног центра руралног развоја Срем одражана је манифестиција додела плакета за најбоље пољопривредне  произвођаче са територије Града Сремска Митровица.

Опширније...

X ТАКМИЧЕЊЕ У ЛОВУ ШТУКЕ У СРП ЗАСАВИЦА „ШТУКИЈАДА 2011“

Региоални Центар руралног Развоја Срем у име организатора Покрет Горана Сремсмка Митровица - СРП Засавица и БИСТРО позивамо Вас да узмете учешће у традиционалној 10ој по реду штукујади, која ће се одржати у СРП ЗАСАВИЦИ, 10.4.2011 год у периоду од 8- 13х. За најуспешније предвиђене су награде. А за све остале огсте добар провод и пријатан амбијент у природи.

Опширније...

Менторинг за 150 малих и средњих предузећа и предузетника

Национална агенција за регионални развој (НАРР) објавила је јавни позив Менториг за 150 малих и средњих предузећа и предузетника. Бесплатна услуга менторинга за одабраних 150 предузетника/привредних друштава у трајању од 50 сати по клијенту, а до краја новембра 2011. године.

Опширније...

Регионална конференција ЕнЕ11 - Први позив

Позивамо Вас да учествујете на седмој Регионалној конференцији "Животна средина ка Европи - ЕнЕ11", која ће се одржати 7. и 8. јуна 2011. у Београду, у Великој сали Привредне коморе Србије (ул. Теразије бр. 23).

Опширније...

Семинар ФАРМ МЕНАГЕР у СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

Дана 28 и 29 Марта у Сали 2 Општине Сремска Митровица, Регионални Центар Руралног Развоја Срем у сарадњи са Консултанском кућом Мојсијев организовао је дводневни Семинар из Фарм Менагерства. Семинар су подржали Градска управа за пољопривреду и заштиту животне средине као и Пољопривредна стручна службан из Сремске Митровице и био је одли;но медијски сипраћен (Сремска ТВ, Сирмиум филм – дописник РТВ, Радио Озон, М новине и Сремске Новине)

Опширније...

Семинар - Складиштење пољопривредних проивода

Поштовани, У име Градске управе за пољопривреду и заштиту животне средине и Регионалног Центра Руралног Развоја Срем позивамо Вас да присуствујете једнодневном Семинару који организујемо у сарадњи са Компезационим Фондом, дана 31.3.2011, у Сали 2 Општине Сремска Митровица са почетком у 10.00 часова на тему Складиштење пољопривредних проивода.

Опширније...

Систем јавних складишта

На презентацији која је одржана 22.03.2011.године, са почетком у 18 часова у пресс сали Скупштине града Суботица, кроз пројекат „П.Л.О.Д-Перспектива. Лиценцирање. Образовање.Добит.“, који заједнички организују Компензациони фонд Републике Србије, Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, ЕБРД-а (Европска банка за обнову и развој) и Фоод анд Агрицултуре организација Уједињених нација (ФАО), представили су се Милан Ђаков и Татијана Ђукановић из Компензационог фонда Републике Србије.

Опширније...

Стандарди у пољопривредној производњи

У оквиру пројекта „Башта Србије“ који Регионална развојна агенција „Браничево-Подуанвље“ успешно имплементира већ 10 месеци у партнерству са 7 градова и општина из Браничевско-Подунавског региона, током марта реализован је низ тренинга у циљу унапређења информисаности и знања пољопривредних произвођача о темама везаним за квалитет производње и стандардизацију.

Опширније...

Страна 4 од 6

Тест СтероидТхе сyстем оф инстант Виргиниа Паyдаy Лоанс аллоwс анy адулт У.С. цитизен. Иф yоу хаве алреадy децидед то таке Левитра Фор Сале, бе суре то цонсулт а доцтор, yоу дон'т хаве анy цонтраиндицатионс анд ацт стрицтлy дуе то а пресцриптион.
Јоомларт