Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Додела Признаја пољопривредницима Града Сремска Митровица

Дана 2.4.2011 године у Позоришту Добрица Милутиновић са почектом у 10 часова, на иницијативу Удружења културних стваралаца Србије Завичај уз подршку Града Сремске Митровице, Градске Управе за пољопривреду И заштиту животне средине И Регионалног центра руралног развоја Срем одражана је манифестиција додела плакета за најбоље пољопривредне  произвођаче са територије Града Сремска Митровица.

Опширније...

X ТАКМИЧЕЊЕ У ЛОВУ ШТУКЕ У СРП ЗАСАВИЦА „ШТУКИЈАДА 2011“

Региоални Центар руралног Развоја Срем у име организатора Покрет Горана Сремсмка Митровица - СРП Засавица и БИСТРО позивамо Вас да узмете учешће у традиционалној 10ој по реду штукујади, која ће се одржати у СРП ЗАСАВИЦИ, 10.4.2011 год у периоду од 8- 13х. За најуспешније предвиђене су награде. А за све остале огсте добар провод и пријатан амбијент у природи.

Опширније...

Менторинг за 150 малих и средњих предузећа и предузетника

Национална агенција за регионални развој (НАРР) објавила је јавни позив Менториг за 150 малих и средњих предузећа и предузетника. Бесплатна услуга менторинга за одабраних 150 предузетника/привредних друштава у трајању од 50 сати по клијенту, а до краја новембра 2011. године.

Опширније...

Регионална конференција ЕнЕ11 - Први позив

Позивамо Вас да учествујете на седмој Регионалној конференцији "Животна средина ка Европи - ЕнЕ11", која ће се одржати 7. и 8. јуна 2011. у Београду, у Великој сали Привредне коморе Србије (ул. Теразије бр. 23).

Опширније...

Семинар ФАРМ МЕНАГЕР у СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

Дана 28 и 29 Марта у Сали 2 Општине Сремска Митровица, Регионални Центар Руралног Развоја Срем у сарадњи са Консултанском кућом Мојсијев организовао је дводневни Семинар из Фарм Менагерства. Семинар су подржали Градска управа за пољопривреду и заштиту животне средине као и Пољопривредна стручна службан из Сремске Митровице и био је одли;но медијски сипраћен (Сремска ТВ, Сирмиум филм – дописник РТВ, Радио Озон, М новине и Сремске Новине)

Опширније...

Семинар - Складиштење пољопривредних проивода

Поштовани, У име Градске управе за пољопривреду и заштиту животне средине и Регионалног Центра Руралног Развоја Срем позивамо Вас да присуствујете једнодневном Семинару који организујемо у сарадњи са Компезационим Фондом, дана 31.3.2011, у Сали 2 Општине Сремска Митровица са почетком у 10.00 часова на тему Складиштење пољопривредних проивода.

Опширније...

Систем јавних складишта

На презентацији која је одржана 22.03.2011.године, са почетком у 18 часова у пресс сали Скупштине града Суботица, кроз пројекат „П.Л.О.Д-Перспектива. Лиценцирање. Образовање.Добит.“, који заједнички организују Компензациони фонд Републике Србије, Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, ЕБРД-а (Европска банка за обнову и развој) и Фоод анд Агрицултуре организација Уједињених нација (ФАО), представили су се Милан Ђаков и Татијана Ђукановић из Компензационог фонда Републике Србије.

Опширније...

Стандарди у пољопривредној производњи

У оквиру пројекта „Башта Србије“ који Регионална развојна агенција „Браничево-Подуанвље“ успешно имплементира већ 10 месеци у партнерству са 7 градова и општина из Браничевско-Подунавског региона, током марта реализован је низ тренинга у циљу унапређења информисаности и знања пољопривредних произвођача о темама везаним за квалитет производње и стандардизацију.

Опширније...

Страна 4 од 6

Паyдаy Лоанс Флорида цан хелп yоу ин трyинг тимес, бут бе суре то кноw тхе лаwс нецессарy фор yоур лоан апплицатион. Он тхе глобал пхармацеутицал маркет тхис медицине wас иссуед ин 2003 by тwо цомпаниес - Ели Лиллy анд ИЦОС. Инитиаллy, пермиссион то селл Циалис wас обтаинед ин Еуропе, Аустралиа, Неw Зеаланд.
Јоомларт