Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Dodela Priznaja poljoprivrednicima Grada Sremska Mitrovica

Dana 2.4.2011 godine u Pozorištu Dobrica Milutinović sa počektom u 10 časova, na inicijativu Udruženja kulturnih stvaralaca Srbije Zavičaj uz podršku Grada Sremske Mitrovice, Gradske Uprave za poljoprivredu I zaštitu životne sredine I Regionalnog centra ruralnog razvoja Srem odražana je manifesticija dodela plaketa za najbolje poljoprivredne  proizvođače sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Opširnije...

X TAKMIČENJE U LOVU ŠTUKE U SRP ZASAVICA „ŠTUKIJADA 2011“

Regioalni Centar ruralnog Razvoja Srem u ime organizatora Pokret Gorana Sremsmka Mitrovica - SRP Zasavica i BISTRO pozivamo Vas da uzmete učešće u tradicionalnoj 10oj po redu štukujadi, koja će se održati u SRP ZASAVICI, 10.4.2011 god u periodu od 8- 13h. Za najuspešnije predviđene su nagrade. A za sve ostale ogste dobar provod i prijatan ambijent u prirodi.

Opširnije...

Mentoring za 150 malih i srednjih preduzeća i preduzetnika

Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR) objavila je javni poziv Mentorig za 150 malih i srednjih preduzeća i preduzetnika. Besplatna usluga mentoringa za odabranih 150 preduzetnika/privrednih društava u trajanju od 50 sati po klijentu, a do kraja novembra 2011. godine.

Opširnije...

Regionalna konferencija EnE11 - Prvi poziv

Pozivamo Vas da učestvujete na sedmoj Regionalnoj konferenciji "Životna sredina ka Evropi - EnE11", koja će se održati 7. i 8. juna 2011. u Beogradu, u Velikoj sali Privredne komore Srbije (ul. Terazije br. 23).

Opširnije...

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica, Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultanskom kućom Mojsijev organizovao je dvodnevni Seminar iz Farm Menagerstva. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služban iz Sremske Mitrovice i bio je odli;no medijski sipraćen (Sremska TV, Sirmium film – dopisnik RTV, Radio Ozon, M novine i Sremske Novine)

Opširnije...

Seminar - Skladištenje poljoprivrednih proivoda

Poštovani, U ime Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Regionalnog Centra Ruralnog Razvoja Srem pozivamo Vas da prisustvujete jednodnevnom Seminaru koji organizujemo u saradnji sa Kompezacionim Fondom, dana 31.3.2011, u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 10.00 časova na temu Skladištenje poljoprivrednih proivoda.

Opširnije...

Sistem javnih skladišta

Na prezentaciji koja je održana 22.03.2011.godine, sa početkom u 18 časova u press sali Skupštine grada Subotica, kroz projekat „P.L.O.D-Perspektiva. Licenciranje. Obrazovanje.Dobit.“, koji zajednički organizuju Kompenzacioni fond Republike Srbije, Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, EBRD-a (Evropska banka za obnovu i razvoj) i Food and Agriculture organizacija Ujedinjenih nacija (FAO), predstavili su se Milan Đakov i Tatijana Đukanović iz Kompenzacionog fonda Republike Srbije.

Opširnije...

Standardi u poljoprivrednoj proizvodnji

U okviru projekta „Bašta Srbije“ koji Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Poduanvlje“ uspešno implementira već 10 meseci u partnerstvu sa 7 gradova i opština iz Braničevsko-Podunavskog regiona, tokom marta realizovan je niz treninga u cilju unapređenja informisanosti i znanja poljoprivrednih proizvođača o temama vezanim za kvalitet proizvodnje i standardizaciju.

Opširnije...

Strana 4 od 6

unsecured personal loans . Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Order Levitra, but also as part of its analogs.
Joomlart