Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Информатичка обука за пољопривреднике и жене у руралним срединама

РРЦ Крагујевац, канцеларија за рурални развој у Свилајнцу и локална самоуправа започели су са организацијом обуке за рад на рачунару у наредних 6 месеци за све заинтересоване пољопривреднике општине Свилајнац, жене у агробизнису и жене чланице удружења традиционалних заната.

Опширније...

Семинар ФАРМ МЕНАГЕР у СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

Тхере аре но транслатионс аваилабле.

Регионални Центар Руралног Развоја Срем у сарадњи са Консултатском кућом Мојсилов организује дводневни Семинар из Фарм Менадзерства, дана 28 и 29 Марта у Сали 2 Општине Сремска Митровица са почетком у 9 часова и 30 минута. Семинар су подржали Градска управа за пољопривреду и заштиту животне средине као и Пољопривредна стручна служба из Сремске Митровице.

Опширније...

Обуке за почетнике у бизнису

Тхере аре но транслатионс аваилабле.

Национална агенција за регионални развој и ове године организује тродневне обуке за потенцијалне предузетнике (старт-уп обуке).

Опширније...

СЕМИНАР У КРУШЕВЦУ

Тхере аре но транслатионс аваилабле.

Регионални Центар за Рурални Развој Крушевац, Регионална привредна комора Крушевац и УСАИД Агробизнис пројекат одржали су 14.03.2111.г. презентацију програма едукација за заинтересоване клијенте. Клијенти су све компаније и задруге из пољопривредне и прехрамбене идустрије и индустрије пића осим оних које се баве производњом алкохолних напитака.

Опширније...

Пример добре праксе Бечеј 2011

Тхере аре но транслатионс аваилабле.

У оквиру Мреже за рурални развој одржано је треће по реду такмичење примера добре праксе руралне Србије за 2010. годину. Домаћини избора су били Регионални центар Нови Кнежевац и Опстинска управа Бечеј.

Опширније...

Усвојен Национални програм руралног развоја 2011-2013

Национални програм руралног развоја 2011-2013 Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде је усвојен на седници Владе РС 17. фебруара 2011. године и представља први вишегодишњи документ у Србији који је званично усвојен, а бави  се мерама руралног развоја.

Опширније...

Учешће Мреже на скупу европске руралне мреже ПРЕПАРЕ

Представници Мрежа за рурални развој Србије је у периоду од 30. августа до 3.септембра 2010. године учествовали на скупу европске мреже ПРЕПАРЕ. На скупу је учествовало 109 представника из вишеод 15 земаља. На скупу је Игор Стајић представио рад Мреже за рурални развој Србије и презентација је имала значајну пажњу присутних.

Опширније...

Припрема акционог плана Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву 20. октобра 2010.године је одржана прва радионица за израду Акционог плана Мреже за рурални развој Србије. Радионици је присуствовало 20 представника из 16 регионалних центара Мреже.

Опширније...

Страна 5 од 6

До yоу неед Паyдаy Лоанс Миссоури ас соон ас поссибле? Иф yоу хаве алреадy децидед то таке Генериц Левитра, бе суре то цонсулт а доцтор, yоу дон'т хаве анy цонтраиндицатионс анд ацт стрицтлy дуе то а пресцриптион.
Јоомларт