Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Реализован тренинг “Јединствена аграрна политика ЕУ” за представнике Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву је 22.октобра 2010.године реализован једнодневни семинар „Јединствена аграрна политика ЕУ (ЦАП)“. Тренинг је реализован у оквиру пројекта „РуралНет – Национална мрежа за рурални развој, инструмент за партиципацију организација цивилног друштва и унапређење дијалога са руралним мрежама” финансираног од стране ЕУ и Програма подршке руралном развоју Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

Опширније...

Учешће Мреже за рурални развој Србије на годишњем скупу европске руралне мреже Форум Сyнергие

Представници Мрежа за рурални развој Србије је у периоду од 14. до 17.октобра 2010. године учествовали на скупу европске руралне мреже Форум Сyнергие. Скуп је одржан у Француској у месту Воунеуил сур Виенне.

Опширније...

Тренинзи Заговаранње и Валоризација

Реализовани тренинзи „Јавно заговарање и креирање јавне кампање” и “Валоризација регионалних потенцијала, традиционални и локални производи” за представнике Мреже за рурални развој Србије.

Опширније...

Припремљен акционог плана Мреже за рурални развој Србије за период 2011.-2015.година

У периоду октобар-децембар 2010.године чланови Мреже за рурални развој Србије је уз стручну помоћ консултаната из удружења АРДА радили на припреми Акционог плана. У наведеном периоду је одржано 5 радионица уз присуство преко 100 представника удружења, регионалних развојних агенција и других организација. Радионицама су присуствовали и представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

Опширније...

Одржана консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву 23. и 24. децембра 2010.године је одржана прваконсултативна радионица Мреже за рурални развој Србије. Радионици је присуствовало 23 представника из 16 регионалних центара Мреже. Поред представника Мреже, састанку је присуствовао и представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Вељко Ђорђевић.

Опширније...

Представници Мреже за рурални развој реализовали студијску посету Пољској

У периоду од 12. до 18. децембра 2010.године 16 представника Мреже за рурални развој Србије и представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије су боравили у Пољској у оквиру студијске посете Пољској руралној мрежи. Представници Мреже и министарства су посетеили подручје.

Опширније...

Страна 6 од 6

Пропионате Ињецтионцасх лоанс . Тхерефоре, wе цан саy тхат тхе ацтиве субстанцес ин итс цомпоситион аре море перфецтлy миxед. Варденафил ис нот онлy пресент ин тхе оригинал Левитра, бут алсо ас парт оф итс аналогс.
Јоомларт