Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Реализован тренинг “Јединствена аграрна политика ЕУ” за представнике Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву је 22.октобра 2010.године реализован једнодневни семинар „Јединствена аграрна политика ЕУ (ЦАП)“. Тренинг је реализован у оквиру пројекта „РуралНет – Национална мрежа за рурални развој, инструмент за партиципацију организација цивилног друштва и унапређење дијалога са руралним мрежама” финансираног од стране ЕУ и Програма подршке руралном развоју Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

Опширније...

Учешће Мреже за рурални развој Србије на годишњем скупу европске руралне мреже Форум Сyнергие

Представници Мрежа за рурални развој Србије је у периоду од 14. до 17.октобра 2010. године учествовали на скупу европске руралне мреже Форум Сyнергие. Скуп је одржан у Француској у месту Воунеуил сур Виенне.

Опширније...

Тренинзи Заговаранње и Валоризација

Реализовани тренинзи „Јавно заговарање и креирање јавне кампање” и “Валоризација регионалних потенцијала, традиционални и локални производи” за представнике Мреже за рурални развој Србије.

Опширније...

Припремљен акционог плана Мреже за рурални развој Србије за период 2011.-2015.година

У периоду октобар-децембар 2010.године чланови Мреже за рурални развој Србије је уз стручну помоћ консултаната из удружења АРДА радили на припреми Акционог плана. У наведеном периоду је одржано 5 радионица уз присуство преко 100 представника удружења, регионалних развојних агенција и других организација. Радионицама су присуствовали и представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

Опширније...

Одржана консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву 23. и 24. децембра 2010.године је одржана прваконсултативна радионица Мреже за рурални развој Србије. Радионици је присуствовало 23 представника из 16 регионалних центара Мреже. Поред представника Мреже, састанку је присуствовао и представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Вељко Ђорђевић.

Опширније...

Представници Мреже за рурални развој реализовали студијску посету Пољској

У периоду од 12. до 18. децембра 2010.године 16 представника Мреже за рурални развој Србије и представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије су боравили у Пољској у оквиру студијске посете Пољској руралној мрежи. Представници Мреже и министарства су посетеили подручје.

Опширније...

Страна 6 од 6

Тхере аре тхрее мајор фацтс тхат схоулд бе wатцхед оут фор ин алл паyдаy лоанс ин тхе Унитед Статес. Бут ат тхе саме тиме, ит ацтс онлy wитх сеxуал ароусал. Буy Виагра Онлине хас а нумбер оф адвантагес ин цомпарисон wитх ињецтионс ин тхе сеxуал орган ор отхер процедурес аимед ат треатмент оф импотенцy.
Јоомларт