Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Realizovan trening “Jedinstvena agrarna politika EU” za predstavnike Mreže za ruralni razvoj Srbije

U Kraljevu je 22.oktobra 2010.godine realizovan jednodnevni seminar „Jedinstvena agrarna politika EU (CAP)“. Trening je realizovan u okviru projekta „RuralNet – Nacionalna mreža za ruralni razvoj, instrument za participaciju organizacija civilnog društva i unapređenje dijaloga sa ruralnim mrežama” finansiranog od strane EU i Programa podrške ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Opširnije...

Učešće Mreže za ruralni razvoj Srbije na godišnjem skupu evropske ruralne mreže Forum Synergie

Predstavnici Mreža za ruralni razvoj Srbije je u periodu od 14. do 17.oktobra 2010. godine učestvovali na skupu evropske ruralne mreže Forum Synergie. Skup je održan u Francuskoj u mestu Vouneuil sur Vienne.

Opširnije...

Treninzi Zagovarannje i Valorizacija

Realizovani treninzi „Javno zagovaranje i kreiranje javne kampanje” i “Valorizacija regionalnih potencijala, tradicionalni i lokalni proizvodi” za predstavnike Mreže za ruralni razvoj Srbije.

Opširnije...

Pripremljen akcioni plana Mreže za ruralni razvoj Srbije za period 2011.-2015.godina

U periodu oktobar-decembar 2010.godine članovi Mreže za ruralni razvoj Srbije je uz stručnu pomoć konsultanata iz udruženja ARDA radili na pripremi Akcionog plana. U navedenom periodu je održano 5 radionica uz prisustvo preko 100 predstavnika udruženja, regionalnih razvojnih agencija i drugih organizacija. Radionicama su prisustvovali i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Opširnije...

Održana konsultativna radionica Mreže za ruralni razvoj Srbije

U Kraljevu 23. i 24. decembra 2010.godine je održana prvakonsultativna radionica Mreže za ruralni razvoj Srbije. Radionici je prisustvovalo 23 predstavnika iz 16 regionalnih centara Mreže. Pored predstavnika Mreže, sastanku je prisustvovao i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Veljko Đorđević.

Opširnije...

Predstavnici Mreže za ruralni razvoj realizovali studijsku posetu Poljskoj

U periodu od 12. do 18. decembra 2010.godine 16 predstavnika Mreže za ruralni razvoj Srbije i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije su boravili u Poljskoj u okviru studijske posete Poljskoj ruralnoj mreži. Predstavnici Mreže i ministarstva su poseteili područje.

Opširnije...

Strana 6 od 6

The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. On the global pharmaceutical market this medicine was issued in 2003 by two companies - Eli Lilly and ICOS. Initially, permission to sell Cialis was obtained in Europe, Australia, New Zealand.
Joomlart