Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Подршка пчеларима Браничева и Подунавља

У оквиру пројекта „Башта Србије“ који финансира Европска унија, а спроводи Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“, током маја и јуна организоване су специјализоване обуке на тему: Квалитет и стандардизација у пчеларству у Жагубици, Смедеревској Паланци и Пожаревцу. Присуствујући дводневним предавањима истакнутих стручњака у овој области, преко 70 пчелара из региона је унапредило своје знање и вештине.

Опширније...

Јавни позив за доделу бесповратних средстава Министарства економије и регионалног развоја

Министарство економије и регионалног развоја је 15. 06. 2011. расписало Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Мере подршке малим и средњим предузећима која имају тенденцију брзог раста – газеле. Меру подршке спроводи Министарство економије и регионалног развоја у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој и Регионалном развојном агенцијом „Браничево-Подунавље“.

Опширније...

Регионална конференција "Животна средина ка Европи - ЕнЕ11"- Рурални и одрзиви развој планина

Позивамо Вас да присуствујете седмој Регионалној конференцији "Животна средина ка Европи - ЕнЕ11", која ће се одржати 7. и 8. јуна 2011. у Београду, у Великој сали Привредне коморе Србије (ул. Теразије бр. 23) са почетком у 10 часова. Конференцију традиционално организују „Амбасадори животне средине“ у партнерству са Привредном комором Србије.

Опширније...

Јавни позиви за доделу бесповратних средстава

Министарство економије и регионалног развоја расписало је јавне позиве за доделу бесповратних средстава у оквиру Мере подршке развоју иновативних кластера (за кластере) и у оквиру Мере подршке малим и средњим предузећима и предузетницима за јачање иновативности (намењено МСП, предузетницима који воде двојно књиговодство и задругама). Оба програма спроводе се у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој и Регионалном развојном агенцијом „Браничево-Подунавље“.

Опширније...

Пут до Цулинарие

У организацији Агробизнис пројеката УСАИД, Регионалног центра за Рурални развој Крушевац и Регионалне Привредне Коморе Крушевац, организује се низ од пет обука за јачање капацитета компанија на Југу Србије. Присуство обукама отвара могућност компанијама учесницима да суделују на сајму Цулинариа у септембру у Београду.

Опширније...

Регионални маркетиншки догађај - представљени досадашњи резултати пројекта „Башта Србије“

Након готово годину дана имплементације пројекта „Башта Србије“, у Смедереву је 13. маја 2011. године организован Регионални маркетиншки догађај, са циљем да се кроз низ различитих активности резултати пројекта представе широј публици.
У јутарњим часовима, у Скупштинској Сали Града Смедерева одржано је неколико презентација: г-ђа Миња Обрадовић презентовала је пројекат и његове циљеве, као и резултате досадашњих активности.

Опширније...

Одржана консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума

 

У етно центару ''Ртањ Балашевић''” 29. и 30. марта 2011.године је одржана прва консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума.Радионици је присуствовало 17 представника из Мреже за рурални развој Србије и 4 представника Пољског руралног форума. Поред представника Мреже и ПРФ-а, састанку је присуствовао и представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Вељко Ђорђевић.

Опширније...

Мрежа за рурални развој Србије организује годишњи скуп ПРЕПАРЕ мреже

Тхере аре но транслатионс аваилабле.

ПРЕПАРЕ мрежа је једна од мрежа која окупља националне и међународне мреже, које делују у области руралног развоја у Европи. Чланице ове мреже су мреже из 11 европских земаља. У августу 2010.године Мрежа за рурални развој је поднела апликацију за чланство у ПРЕАПРЕ мрежи, као и аплиакцију за организацију годишњег скупа мреже у Србији.

Опширније...

Страна 2 од 6

Тхере аре тхрее мајор фацтс тхат схоулд бе wатцхед оут фор ин алл паyдаy лоанс ин тхе Унитед Статес. Тхерефоре, wе цан саy тхат тхе ацтиве субстанцес ин итс цомпоситион аре море перфецтлy миxед. Варденафил ис нот онлy пресент ин тхе оригинал Левитра, бут алсо ас парт оф итс аналогс.
Јоомларт