Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna
Subota, 27 februar 2010
“Prezentacija kompanije Skala Green”

Poštovani,

Čast nam je da Vas pozovemo da prisustujete tribini “Prezentacija kompanije Skala Green”, koja će se održati 3.3.2010. godine u Sali 2 Opštine u Sremskoj Mitrovici,  sa početkom u 11:00 časova.

Na prezentaciji, komercijalisti kompanije „Skala Green“ će predstaviti svoj program i to: sisteme za navodnjavanje, djubriva,  supstrati, saksije i kontejnere.

Sama komapnije je dugo godina prisutna  na tržištu Srbije i ima dobru izgrađenu mrežu partnera i saradnika širom Srbije.

Nadamo se da će te se odazvati našem pozivu i učestvovati u tribinu.

S poštovanjem,

Marko Cvijanović

Reginalni Kordinatoor

RC Sremska Mitrovica

 

Read more

TRIBINA O REGISTRACIJI FARMI – 3.3.2010.

Poštovani,

Čast nam je da Vas pozovemo da učestvujete u tribini “Registracija Farmi”, koja će se održati 3.3.2010. godine u Sali 2 Opštine u Sremskoj Mitrovici,  sa početkom u 12:15 časova.

Cilj tibine je upoznavanje poljoprivrednih proizvođača – farmera sa pravilnikom o registraciji Farmi. Pravilnik će predstaviti Republički veterinrski inspektor zadužen za Sremski okrug Emina Milakara, dok će na tribini biti i predstavnici ekološke i građevinske inspekcije, kao i stručna lica iz Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica.

Nadamo se da će te se odazvati našem pozivu i učestvovati u tribini.

S poštovanjem,

Marko Cvijanović

Reginalni Kordinatoor

RC Sremska Mitrovica

 

Read more

Dbol Pillspersonal loans. Cialis Professional online is capableto release you reliably from the erection problems, its improved formula gives the new properties to the drug.
Joomlart