Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna
Mart 2011

Sreda 30 mart 2011

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica, Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultanskom kućom Mojsijev organizovao je dvodnevni Seminar iz Farm Menagerstva. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služban iz Sremske Mitrovice i bio je odli;no medijski sipraćen (Sremska TV, Sirmium film – dopisnik RTV, Radio Ozon, M novine i Sremske Novine)

Read more


Utorak 29 mart 2011

Seminar - Skladištenje poljoprivrednih proivoda

Poštovani, U ime Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Regionalnog Centra Ruralnog Razvoja Srem pozivamo Vas da prisustvujete jednodnevnom Seminaru koji organizujemo u saradnji sa Kompezacionim Fondom, dana 31.3.2011, u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 10.00 časova na temu Skladištenje poljoprivrednih proivoda. Read morePetak 25 mart 2011

Sistem javnih skladišta

Na prezentaciji koja je održana 22.03.2011.godine, sa početkom u 18 časova u press sali Skupštine grada Subotica, kroz projekat „P.L.O.D-Perspektiva. Licenciranje. Obrazovanje.Dobit.“, koji zajednički organizuju Kompenzacioni fond Republike Srbije, Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, EBRD-a (Evropska banka za obnovu i razvoj) i Food and Agriculture organizacija Ujedinjenih nacija (FAO), predstavili su se Milan Đakov i Tatijana Đukanović iz Kompenzacionog fonda Republike Srbije.

Read more

Standardi u poljoprivrednoj proizvodnji

U okviru projekta „Bašta Srbije“ koji Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Poduanvlje“ uspešno implementira već 10 meseci u partnerstvu sa 7 gradova i opština iz Braničevsko-Podunavskog regiona, tokom marta realizovan je niz treninga u cilju unapređenja informisanosti i znanja poljoprivrednih proizvođača o temama vezanim za kvalitet proizvodnje i standardizaciju.

Read more


četvrtak 24 mart 2011

Informatička obuka za poljoprivrednike i žene u ruralnim sredinama

RRC Kragujevac, kancelarija za ruralni razvoj u Svilajncu i lokalna samouprava započeli su sa organizacijom obuke za rad na računaru u narednih 6 meseci za sve zainteresovane poljoprivrednike opštine Svilajnac, žene u agrobiznisu i žene članice udruženja tradicionalnih zanata.

Read more


Utorak 22 mart 2011

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultatskom kućom Mojsilov organizuje dvodnevni Seminar iz Farm Menadzerstva, dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 9 časova i 30 minuta. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služba iz Sremske Mitrovice.

Read more


Utorak 15 mart 2011

Obuke za početnike u biznisu

Nacionalna agencija za regionalni razvoj i ove godine organizuje trodnevne obuke za potencijalne preduzetnike (start-up obuke).

Read more

SEMINAR U KRUŠEVCU

Regionalni Centar za Ruralni Razvoj Kruševac, Regionalna privredna komora Kruševac i USAID Agrobiznis projekat održali su 14.03.2111.g. prezentaciju programa edukacija za zainteresovane klijente. Klijenti su sve kompanije i zadruge iz poljoprivredne i prehrambene idustrije i industrije pića osim onih koje se bave proizvodnjom alkoholnih napitaka. Read morePonedeljak 14 mart 2011

Primer dobre prakse Bečej 2011

U okviru Mreže za ruralni razvoj održano je treće po redu takmičenje primera dobre prakse ruralne Srbije za 2010. godinu. Domaćini izbora su bili Regionalni centar Novi Kneževac i Opstinska uprava Bečej. Read moreUtorak 08 mart 2011

ADOPTED NATIONAL RURAL DEVELOPMENT PROGRAMME 2011-2013

National Rural Development Programme 2011-2013 of the Ministry of Agriculture, Forestry and Water Management was adopted at the 17th session of the RS Government in February 2011. It represents the first multi-year document in Serbia, which was formally adopted and includes rural development measures.

Read more

Strana 1 od 2
Tri Trenbolonepayday loan . If you have already decided to take Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart