Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna
Mart 2011

Sreda 30 mart 2011

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica, Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultanskom kućom Mojsijev organizovao je dvodnevni Seminar iz Farm Menagerstva. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služban iz Sremske Mitrovice i bio je odli;no medijski sipraćen (Sremska TV, Sirmium film – dopisnik RTV, Radio Ozon, M novine i Sremske Novine)

Read more


Utorak 29 mart 2011

Seminar - Skladištenje poljoprivrednih proivoda

Poštovani, U ime Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Regionalnog Centra Ruralnog Razvoja Srem pozivamo Vas da prisustvujete jednodnevnom Seminaru koji organizujemo u saradnji sa Kompezacionim Fondom, dana 31.3.2011, u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 10.00 časova na temu Skladištenje poljoprivrednih proivoda. Read more



Petak 25 mart 2011

Sistem javnih skladišta

Na prezentaciji koja je održana 22.03.2011.godine, sa početkom u 18 časova u press sali Skupštine grada Subotica, kroz projekat „P.L.O.D-Perspektiva. Licenciranje. Obrazovanje.Dobit.“, koji zajednički organizuju Kompenzacioni fond Republike Srbije, Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, EBRD-a (Evropska banka za obnovu i razvoj) i Food and Agriculture organizacija Ujedinjenih nacija (FAO), predstavili su se Milan Đakov i Tatijana Đukanović iz Kompenzacionog fonda Republike Srbije.

Read more

Standardi u poljoprivrednoj proizvodnji

U okviru projekta „Bašta Srbije“ koji Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Poduanvlje“ uspešno implementira već 10 meseci u partnerstvu sa 7 gradova i opština iz Braničevsko-Podunavskog regiona, tokom marta realizovan je niz treninga u cilju unapređenja informisanosti i znanja poljoprivrednih proizvođača o temama vezanim za kvalitet proizvodnje i standardizaciju.

Read more


četvrtak 24 mart 2011

Informatička obuka za poljoprivrednike i žene u ruralnim sredinama

RRC Kragujevac, kancelarija za ruralni razvoj u Svilajncu i lokalna samouprava započeli su sa organizacijom obuke za rad na računaru u narednih 6 meseci za sve zainteresovane poljoprivrednike opštine Svilajnac, žene u agrobiznisu i žene članice udruženja tradicionalnih zanata.

Read more


Utorak 22 mart 2011

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultatskom kućom Mojsilov organizuje dvodnevni Seminar iz Farm Menadzerstva, dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 9 časova i 30 minuta. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služba iz Sremske Mitrovice.

Read more


Utorak 15 mart 2011

Obuke za početnike u biznisu

Nacionalna agencija za regionalni razvoj i ove godine organizuje trodnevne obuke za potencijalne preduzetnike (start-up obuke).

Read more

SEMINAR U KRUŠEVCU

Regionalni Centar za Ruralni Razvoj Kruševac, Regionalna privredna komora Kruševac i USAID Agrobiznis projekat održali su 14.03.2111.g. prezentaciju programa edukacija za zainteresovane klijente. Klijenti su sve kompanije i zadruge iz poljoprivredne i prehrambene idustrije i industrije pića osim onih koje se bave proizvodnjom alkoholnih napitaka. Read more



Ponedeljak 14 mart 2011

Primer dobre prakse Bečej 2011

U okviru Mreže za ruralni razvoj održano je treće po redu takmičenje primera dobre prakse ruralne Srbije za 2010. godinu. Domaćini izbora su bili Regionalni centar Novi Kneževac i Opstinska uprava Bečej. Read more



Utorak 08 mart 2011

ADOPTED NATIONAL RURAL DEVELOPMENT PROGRAMME 2011-2013

National Rural Development Programme 2011-2013 of the Ministry of Agriculture, Forestry and Water Management was adopted at the 17th session of the RS Government in February 2011. It represents the first multi-year document in Serbia, which was formally adopted and includes rural development measures.

Read more

Strana 1 od 2
Testosterone Cycle Length. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Buy Levitra, but also as part of its analogs.
Joomlart