Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: RuralNet Učešće Mreže na skupu evropske ruralne mreže PREPARE

Učešće Mreže na skupu evropske ruralne mreže PREPARE

Predstavnici Mreža za ruralni razvoj Srbije je u periodu od 30. avgusta do 3.septembra 2010. godine učestvovali na skupu evropske mreže PREPARE. Na skupu je učestvovalo 109 predstavnika iz višeod 15 zemalja. Na skupu je Igor Stajić predstavio rad Mreže za ruralni razvoj Srbije i prezentacija je imala značajnu pažnju prisutnih.

 

Mreža je u okviru svog predstavljanja organizovala i prezentaciju prehrambenih proizvoda Srbije, tokom kojeg je ostvaren niz susreta sa predstavnicima drugih mreža i organizacija.

Kruna uspešnog učešća Mreže je aplikacija za članstvo u PREPARE mreži, kao i aplikacija za organizaciju narednog skupa PREPARE mreže u 2011. godini.

Aktivnosti na povezivanja sa drugim mrežama se realizuje u okviru projekta „RuralNet – Nacionalna mreža za ruralni razvoj, instrument za participaciju organizacija civilnog društva i unapređenje dijaloga sa ruralnim mrežama” finansiranog od strane EU.

Where To Buy Test Enanthateonline loans . Since its introduction in the market buying Cialis can be exclusively in pharmacy chains with a prescription from a doctor. I agree that this is very inconvenient and takes a lot of time and effort.
Joomlart