Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: RuralNet Priprema akcionog plana Mreže za ruralni razvoj Srbije

Priprema akcionog plana Mreže za ruralni razvoj Srbije

U Kraljevu 20. oktobra 2010.godine je održana prva radionica za izradu Akcionog plana Mreže za ruralni razvoj Srbije. Radionici je prisustvovalo 20 predstavnika iz 16 regionalnih centara Mreže.

Pored predstavnika Mreže, sastanku je prisustvovao i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Veljko Đorđević.

Na prvoj radionice uz moderaciju konsultanata i aktivno učešće predstavnika regionalnih centara su definisane oblasti delovanja mreže, pripremljena je analiza zainteresovanih strana i ciljnih grupa i urađena je SWOT analiza Mreže.

Aktivnosti na pripreme akcionog plana se realizuje u okviru projekta „RuralNet – Nacionalna mreža za ruralni razvoj, instrument za participaciju organizacija civilnog društva i unapređenje dijaloga sa ruralnim mrežama” finansiranog od strane EU i programa podrške ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

 

Priprema akcionog plana
Priprema ...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Payday Loans In Michigan. The main active actual substance of Levitra Professional online - Vardenafil does not affect the seminal fluid and is not addictive.
Joomlart