Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

„Izložba stvaralaštva seoskih žena“ u opštini Žabalj

Povodom Mitrovdana, 08.11.2010.godine -Slave opštine Žabalj u holu Osnovne škole „Miloš Crnjanski“ u Žablju sa početkom u 18.00 časova, održana je prva po redu ovakva manifestacija sa ciljem predstavljanja, upoznavanja aktivnosti žena, njihovim stvaralaštvom i raznolikošću.

Bili su prisutni: “Kolo srpskih sestara“ i „Dom za duševno obolela lica“ iz Čuruga, „Aktiv žena“ iz Gospođinaca, „Udruženje žena“ i „Penzioneri invalidi rada opštine Žabalj“ iz Žablja, tkačka radionica „RAJ-S“ iz Đurđeva, kao i dve naivne slikarke Anđelka Markanović i Jelica Dejanović iz Gospođinaca.

Ova izložba je samo malo dešavanje šta se u toku ovoga, a i predhodnog dana dešavalo u Žablju.

U toku svečanog otvaranja prisutne je pozdravio predsednik Skupštine opštine Žabalj Milorad Stepanov i pohvalio radove ovih vrednih žena.

Posle se manifestacija preselila u susednu halu gde su svoje igračke sposobnosti predstavili folklori iz sva četiri mesta opštine Žabalj.

 

Dragana Dejanović - područni koordinator za opštinu Žabalj

Izložba stvaralaštva seoskih žena
Izložba s...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Izložba stvaralaštva seoskih žena 1
Izložba s...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Izložba stvaralaštva seoskih žena 2
Izložba s...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Legal AnadrolThere are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. If you have already decided to take Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart