Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Студија о стању и потенцијалу за развој повртарског сектора у Тимочком региону

Регионална агенција за развој источне Србије- РАРИС у сарадњи са УСАИД Агробизнис пројектом урадила је Студију о стању и потенцијалу за развој повртарског сектора у Тимочком региону.

Презентацији Студије, које је одржана 5. новембра 2010. године у великој сали градске управе Зајечар, присуствовао је велики број људи из Града Зајечара и седам општина Тимочког региона ,Бор, Бољевац, Неготин, Мајданпек, Кладово, Књажевац и Сокобања, које су обухваћене овом Студијом.

Разлог због чега се приступило изради ове Студије лежи у чињеници да је пољопривреда развојна шанса Тимочког региона у будућности, јер је ово регион са потпуно нетакнутом природом и великим природним потенцијалима, са плодним тлом, које погодује развоју пољопривреде. Овом Студијом добила се комплетна анализа постојећег стања у повртарству у региону, утврђени су потенцијали за прераду повртарских култура, припремљени критеријуми за одабир повртарских култура које ће бити гајене и прерађиване и предложени начини коришћења постојећих потенцијала за сваку од општина у региону.

Присутнима су се на презентацији обратили, заменик директора УСАИД Агробизнис пројекта Јим Херне-а, Владан Јеремић, директор РАРИС-а, Радмиа Вучинић, руководилац сектора за повртарство УСАИД Агробизнис пројекта и Анђелко Мишковић, консултант који је радио на изради Студије и који је одржао њену презентацију.

Razvoj povrtarskog sektora
Развој по...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
Razvoj povrtarskog sektora 1
Развој по...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
Razvoj povrtarskog sektora 2
Развој по...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
Razvoj povrtarskog sektora 3
Развој по...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо

Цхеап ТуринаболТхе бест wаy то го фор yоу то кноw тхе цредибле Мицхиган Паyдаy Лоанс провидерс. Оф цоурсе, тхе цхоице ис нот тхат еасy, ас тхере еxист греат нумбер оф дифферент препаратионс. Нотwитхстандинг, Циалис Онлине ис тхе оне тхат дефинителy дифферс фром алл отхер продуцтс.
Јоомларт