Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

U Boru ponovo radi Područna kancelarija za ruralni razvoj

Posle kraće pauze, u Boru je ponovo počela sa radom Područna kancelarija za ruralni razvoj koja je sastavni deo Regionalnog ruralnog centra Zaječar, čije je sedište u Regionalnoj agenciji za razvoj istočneSrbije RARIS.

Osnovni zadatak Područnih kancelarija za ruralni razvoj jeste da upoznaju građane sa subvencijama i podsticajnim sredstvima koje mogu dobiti od strane Ministarstva poljoprivrede, pomognu im da spreme zahteve za njihovo dobijanje, ali i da im pruže sve druge neophodne informacije, pomoć i savete vezane za ruralni razvoj.

 

Otvaranje Područne kancelarije u Boru, održano je u ponedeljak, 29.11.2010. godine na novoj adresi u ulici Moše Pijade 19, zgrada Borskog okruga, II sprat, kancelarija br. 11 i njemu su pored direktora RARIS-a Vladana Jeremića prisustvovali i Žika Golubović, zamenik predsednika opštine Bor i Siniša Puljecović, načelnik Borskog okruga.

Where Can I Buy Testosterone OnlineThe best way to go for you to know the credible Michigan Payday Loans providers. The main active actual substance of Levitra Professional online - Vardenafil does not affect the seminal fluid and is not addictive.
Joomlart