Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

U Boru ponovo radi Područna kancelarija za ruralni razvoj

Posle kraće pauze, u Boru je ponovo počela sa radom Područna kancelarija za ruralni razvoj koja je sastavni deo Regionalnog ruralnog centra Zaječar, čije je sedište u Regionalnoj agenciji za razvoj istočneSrbije RARIS.

Osnovni zadatak Područnih kancelarija za ruralni razvoj jeste da upoznaju građane sa subvencijama i podsticajnim sredstvima koje mogu dobiti od strane Ministarstva poljoprivrede, pomognu im da spreme zahteve za njihovo dobijanje, ali i da im pruže sve druge neophodne informacije, pomoć i savete vezane za ruralni razvoj.

 

Otvaranje Područne kancelarije u Boru, održano je u ponedeljak, 29.11.2010. godine na novoj adresi u ulici Moše Pijade 19, zgrada Borskog okruga, II sprat, kancelarija br. 11 i njemu su pored direktora RARIS-a Vladana Jeremića prisustvovali i Žika Golubović, zamenik predsednika opštine Bor i Siniša Puljecović, načelnik Borskog okruga.

Today, Ohio Loans Online are legitimate, but there are illegal transactions that are still on the rise. All this happens in case of bad medicines and wrong way of medication. Viagra Super Force is a treatment that has unique and surpassing formula combination.
Joomlart