Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Održana Otovrena radionica Nasilje nad zenama

U organizaciji Kancelarije za mlade i Centra za socijalni rad u Opštinskoj Sali 2, 8.12.2010, sa pocečkom u 13 časova održana je radionica Nasilje nad ženama. Radionicu su vodila stručna lica Centra za socijalni rad Jelene Dudić i Vladisava Šević, kao  i načelnice za omladinu, sort i predškolsko obrzovanje Nataše Kopčić.

 

Vladislava nas je u uvodnom delu predstavila kroz istoru nasilja nad zenama na ovim prostorima dok je Jelena moderirala skupom i iniciral dijalog na teme, kome da se obrate za slučaj nasilja nad zenama,  uzroci i posledicama nasilja nad Zenama. Interesano je napomenuti da su na ovoj radionici učestvovali samo muškarci starosti od 20- 35 godina mahom neoženjeni, različitog spektra obrazovanja i profesija i sa sela i grada. Kroz diskusiju se raspravljalo i o zakonu o diskriminaciji, kao i odsustvu relevanith stejkohodera na radionici, poput predstavnika MUPa, sudstva i sl.

Zajednički se zaključilo da sm osvi m bitni i dentifikaciji nasilaj nad ženama i da smo svi prisustovali nkeom vidu nasilja, istaknuta je problematika «prihvaćenog modela poanšanja poput to je u redu, sigurno sam zua nesto kriva», istaknuto je da je prbomlem mnogo veči u seoskim mesnim zajednicama, kao i spora primena krivičnog zakonika.

Na kraju radionice predloženo je i dogovoreno sa koleginicama iz Centra za socilani rad da se priduže radioncama RCRR Srem koja su planirana za zimski period sa udurženjima žena O kojima ćemo vas naknadno izveštavati.

Nasilje nad zenama
Nasilje n...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Nasilje nad zenama
Nasilje n...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Dipl ekolog Marko Cvijanović

Koordiantor RCRR SREM

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Order Levitra, but also as part of its analogs.
Joomlart