Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Značaj i mogućnosti turističke promocije

U četvrtak 16.decembra 2010.godini u organizaciji TOO Žabalj, održan je okrugli sto na temu „Značaj i mogućnosti turističke promocije“, koji je okupio značajan broj turističkih subjekata sa teritorije opštine - ugostitelja, poljoprivrednih proizvođača, udruženja...

Predstavljene su mogućnosti promovisanja u sledećoj godini preko TOO Žabalj, a razgovaralo se i o formiranju novih turističkih proizvoda, tj. proširenju turističke ponude. Jedna od tema je bila i mogući izvori finansiranja projekata turističkih subjekata, od starane domaćih, ali i inostranih fondova.

Osnovni cilj ovog skupa bio je da se turistički subjekti aktivnije uključe u razvoj turističke ponude opštine. Pored Marije Čupić direktorice Turističke organizacije opštine Žabalj svoja predavanja su imali i gospodin Čedomir Božić šef službe za privredu i Dragana Dejanović područni koordinator opštine Žabalj.

 

Dragana Dejanović

Područni koordinator opštine Žabalj

Značaj i mogućnosti turističke promocije
Značaj i ...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Značaj i mogućnosti turističke promocije 2
Značaj i ...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Značaj i mogućnosti turističke promocije 3
Značaj i ...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Online lending company provides a wide range of ways to get money by means of Tennessee Payday Loans. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.
Joomlart