Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Održana poljoprivredna tribina u Rači

U opštini Rača je 24.12.2010.godine u organizaciji područne kancelarije za ruralni razvoj i opštine Rača održana tribina za poljoprivredne proizvođače ove opštine.

Na posećenoj tribini predavači su bili iz poljorivredne stručne službe Kragujevac, dipl.ing.agronomije Suzana Nešković i dipl.ing.agronomije Ljiljana Vuksanović, kao i predavač dr Željko Dolijanović, docent Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu.

U okviru prve tematske celine “Smanjenjem grešaka u agrotehnici do rentabilne proizvodnje“, dipl.ing.agronomije Suzana Nešković upoznala je poljoprivrednike sa merama koje treba da preduzmu na svojim obradivim površinama u cilju ostvarenja visoke i stabilne proizvodnje, dobrog kvaliteta, uz visoku ekonomičnost i zaštitu životne sredine.

U okviru ostalih tematskih celina dipl.ing.agronomije Ljiljana Vuksanović i dr Željko Dolijanović, docent Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu govorili su o značaju i agrotehnici u proizvodnji tritikale-a i merama u nezi ratarskih useva i izboru hibrida i sorti.

Nakon održanog izlaganja prisutni su imali veliki broj pitanja za prisutne predavače koji su uputili prisutne na konkretne korake u cilju unapređenja njihove ratarske proizvodnje.

Goran Miljković

RRC Kragujevac

Tribina u Raci
Tribina u...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Tribina u Raci 1
Tribina u...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Tribina u Raci 2
Tribina u...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Best Pill Form Steroidspersonal loan . Since its introduction in the market buying Buy Generic Cialis can be exclusively in pharmacy chains with a prescription from a doctor. I agree that this is very inconvenient and takes a lot of time and effort.
Joomlart