Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: RuralNet Predstavnici Mreže za ruralni razvoj realizovali studijsku posetu Poljskoj

Predstavnici Mreže za ruralni razvoj realizovali studijsku posetu Poljskoj

U periodu od 12. do 18. decembra 2010.godine 16 predstavnika Mreže za ruralni razvoj Srbije i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije su boravili u Poljskoj u okviru studijske posete Poljskoj ruralnoj mreži. Predstavnici Mreže i ministarstva su poseteili područje.

U toku studijske posete predstavnici Mreže su imali prilike da se upoznaju sa iskustvima Poljske u ruralnom razvoju iz perioda priključenja Poljske EU, kao i iskustvima od trenutka priključenja, kao i da unaprede dijalog sa partnerskom organizacijom, Poljskim ruralnim forumom i njenim članicama.

Tokom boravka uspostavljena je i saradnja sa 3 Lokalne akcione grupe (LAG) i istovremeno je dogovoren dolazak predstavnika ovih LAG-ova u Srbiju u cilju daljeg unapređenja međusobne saradnje.

Studijsko putovanje je realizovanano u okviru projekta „RuralNet – Nacionalna mreža za ruralni razvoj, instrument za participaciju organizacija civilnog društva i unapređenje dijaloga sa ruralnim mrežama” finansiranog od strane Evropske unije u okviru projekta "Jačanje dijaloga između organizacija civilnog društva Srbije i EU"i programa podrške ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Studijsko putovanje Poljska
Studijsko...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Studijsko putovanje Poljska 1
Studijsko...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

In particular, Texas Payday Loans can cater to the needs of its residents. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Levitra, but also as part of its analogs.
Joomlart