Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Poljoprivredni sajam u Budimpešti

U organizaciji turističke agencije Kompas, Marije Čupić - direktorke Turističke organizacije opštine Žabalj i Dragane Dejanović – područnog koordinatora kancelarije za ruralni razvoj opštine Žabalj, organizovana je poseta sajmu poljoprivrede u Budimpešti u periodu od 26.01.-29.01.2011. godine.

 

Cilj posete ovom renomiranom sajmu u Budimpešti je upoznavanje naših poljoprivrednika sa najnovijim dostignućima vezanim za poljoprivrednu proizvodnju povrća i voća, najnovijom mehanizacijom i tehničkom opremom, kao i upoznavanje sa standardima i načinom proizvodnje i distribucije poljoprivrednih proizvoda na teritoriji Evropske Unije.

Sajam je posetilo četrdeset šest poljoprivrednika iz opštine Žabalj, ali i okolnih mesta Kovilja, Čente i Barande, a za sledeću godinu planiramo sajam u Parizu ili Nemačkoj.

 

Dragana Dejanović

Područni koordinator opštine Žabalj

 

sajam u Budimpešti
sajam u B...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
sajam u Budimpešti 1
sajam u B...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
sajam u Budimpešti 2
sajam u B...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
sajam u Budimpešti 3
sajam u B...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Testosterone Injection CycleThe main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Payday Loans, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. If you have already decided to take Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart