Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

U KRUŠEVCU ODRŽAN HACCP SEMINAR

RC Kruševac je 03-04.februara u saradnji sa Slovenačkom sertifikacionom kućom SIQ iz Ljubljane organizovao drugi po redu seminar za interne proverivače HACCP standarda. Predavači su bili prof.dr Peter Raspor, Biotehnički univerzitet - Univerziteta u Ljubljani i dr vet. medicine Nenad Budimović - Privredna komora Srbije.

 

Na seminaru je bilo 20 polaznika iz različitih sektora prehrambene industrrije. Na ovom seminaru a u dogovoru sa kolegama iz SIQ, RC Kruševac je obezbedio dva besplatna mesta za kolege iz veterinarske inspekcije Rasinskog okruga.

Takođe je postignut dogovor da kroz seriju radionica u narednom periodu, koje će biti rađene po delatnostima i kroz obuku polaznika tih radionica se izvrši uvođenje HACCP standarda kroz implementaciju i sudelovanje samih polaznika radionica a što bi u znatnoj meri uticalo na samu cenu koštanja uvođenja HACCP standarda.

Takođe je postignut dogovor da uz pomoć kolega iz SIQ napravimo kontakt i saradnju sa kolegama iz Slovenačke mreže za podršku ruralnom razvoju. RC Kruševac će o svojim narednim koracima po ovom pitanju blagovremeno obavestiti kolege iz svih Regionalnih centara MREŽE kao i kolege iz MPŠV Republike Srbije

 

Izvor RC Kruševac

HACCP SEMINAR u Kruševcu
HACCP SEM...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
HACCP SEMINAR u Kruševcu 1
HACCP SEM...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
HACCP SEMINAR u Kruševcu 2
HACCP SEM...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
HACCP SEMINAR u Kruševcu 3
HACCP SEM...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
HACCP SEMINAR u Kruševcu 4
HACCP SEM...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Dbol Cycle For Saleshort term loans . But it is worth noting that these tests were carried out on the blood cells. Therefore, it's too early to say about scientific evidence of Viagra influence on blood clots.
Joomlart