Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Učešće u emisiji «Žikina šarenica» RC Subotica

Regionalni centar za ruralni razvoj Subotica, učestvovao je u emisiji Žikina šarenica na RTS-u1 29.01.2011. godine na poziv uredništva ove emisije. Na početku emisije govorio je predsednik mesne zajednice Tavankut Ivan Kolar, predstavljajući svoje mesnu zajednicu , kao pretežno voćarski kraj, poznat po proizvodnji dobrog domaćeg vina i rakije, lokalnim proizvodima i običajima, a u drugom delu emisije rad Regionalnog centra za ruralni razvoj Subotica su predstavili koordinator centra Anica Marcikić i menadžer centra Marica Stantić, kao i saradnju sa jednom od svojih subotičkih najaktivnijih mesnih zajednica Tavankut.

 

Žene članice udruženja penzionera su napravile tradicionalne kolače i poslastice koje su karakteristične za ovaj karaj, takođe žene koje se bave umetnošću u tehnici slame su predstavile svoje rukotvorine koje se jedino na ovoj teritoriji prave ne ovaj način.

Učešće u ovoj emisiji doprinelo je promovisanju rada Mreže za podršku ruralnom razvoju, i radu Regionalnog centra za ruralni razvoj Subotica, kao jednog od Regionalnih centara Mreže.

Marica Stantić

Menadžer regionalnog centra Subotica

 

Žikina šarenica
Žikina ša...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Žikina šarenica 1
Žikina ša...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Order TestosteroneDo you need Missouri Loans Online as soon as possible? Since its introduction in the market buying Cialis can be exclusively in pharmacy chains with a prescription from a doctor. I agree that this is very inconvenient and takes a lot of time and effort.
Joomlart