Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Radionica o upotrebi đubriva u voćarsko - vinogradarskoj proizvodnji

U organizaciji PC Vlasaotince, firme „SYINGENTA“ i firme „AGROFERTICROP“ Iz Subotice, 14.02.2011 u sali skupštine opštine Vlasotince, održana je prezentacija novih zaštitnih sredstava i novih folijarnih đubriva za prihranu u voćarsko-vinogradarskoj proizvodnji.

 

Radionicu je otvorio koordinator PC Vlasotince, Božidar Kocić. Prestavnici SYINGENTE , Bojan Mitić i Dragan Antić, su predstvaljajući preparate svoje firme, stavili poseban akcenat na suzbijanje plemenjače i pepelnice kod vinove loze i upoznali prisutne sa novim proizvodima VERTIMEC,MATSH,APRIF i INSEGAR 25 itd.

Gospodin Boban Stanković , predstavnik firme “AGROFERTICROP” , u uvodnom izlaganju predstavio je program proizvoda svoje firme , sa akcentom na upotrebu vodotopivih , dopunskih I granulisanih đubriva I iskorišćavanje istih.(CROPCAR-đubriva ,FERICAR itd.)

Značajan deo prezentacije stavljen je na foliarnom programu o upotrebi organskih đubriva u poljoprivrednoj proizvodnji, FERTOR ,SIFGORA I druga organska đubriva.

Bulk MuscleIn particular, Texas Payday Loans can cater to the needs of its residents. If you have already decided to take Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart