Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

RC KRUŠEVAC ODRŽAO TRIBINU U STALAĆU

Dana 23.02.2011. godine RC Kruševac je održao tribinu u Stalaću .Na tribini su prisutnima predočene mere i aktivnosti nacionalne Mreže za podršku ruralnom razvoju Republike Srbije kao i aktivnosti Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede u narednom periodu.

Poljoprivredni proizvođači su tom prilikom izneli probleme sa kojima se suočavaju  ( veliki broj staračkih domaćinstava,loš otkup poljoprivrednih proizvoda ili uopšte nepostojanje otkupa,kao i loša inicijativa samih proizvođača na terenu ) . Sobzirom da se radi o kraju koji je od vajkada važio za vinogradarski,voćarski i povrtarski kraj a čemu govori u prilog i postojanje u predhodnom periodu veoma jakih zadruga na ovom terenu i organizovane proizvodnje voća ,grožđa i povrća ,uslovi za oživljavanje aktivnosti vezanih za pokretanje inicijative oko ovih vidova poljoprivredne proizvodnje svakako postoje.

Dogovoreno je da uz pomoć RC Kruševac,PC Ćićevac ,PSS Kruševac, institucija kako na: lokalnom , okružnom i Republičkom nivou ,ovo bude smo prvi korak u našoj daljoj saradnji.

U narednom periodu kako kroz sistem radionica ,dovođenjem potencijalnih investitora kao i što kvalitetnijem upoznavanjem samih proizvođača sa podsticajnim merama MPŠV Republike Srbije ,pokrenemo inicijativu stvaranja kooperativa ,zadruga ili kroz vidove podsticaja u diverzifikaciji poljoprivredne proizvodnje uključimo što više poljprivrednih proizvođača.

 

 

IZVOR RRC KRUŠEVAC


TRIBINA U STALAĆU
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 1
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 2
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 3
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 4
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Testosterone Enanthate Injectable SteroidsIn particular, Texas Payday Loans can cater to the needs of its residents. If you have already decided to take Levitra For Sale, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart