Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

RC KRUŠEVAC ODRŽAO TRIBINU U STALAĆU

Dana 23.02.2011. godine RC Kruševac je održao tribinu u Stalaću .Na tribini su prisutnima predočene mere i aktivnosti nacionalne Mreže za podršku ruralnom razvoju Republike Srbije kao i aktivnosti Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede u narednom periodu.

Poljoprivredni proizvođači su tom prilikom izneli probleme sa kojima se suočavaju  ( veliki broj staračkih domaćinstava,loš otkup poljoprivrednih proizvoda ili uopšte nepostojanje otkupa,kao i loša inicijativa samih proizvođača na terenu ) . Sobzirom da se radi o kraju koji je od vajkada važio za vinogradarski,voćarski i povrtarski kraj a čemu govori u prilog i postojanje u predhodnom periodu veoma jakih zadruga na ovom terenu i organizovane proizvodnje voća ,grožđa i povrća ,uslovi za oživljavanje aktivnosti vezanih za pokretanje inicijative oko ovih vidova poljoprivredne proizvodnje svakako postoje.

Dogovoreno je da uz pomoć RC Kruševac,PC Ćićevac ,PSS Kruševac, institucija kako na: lokalnom , okružnom i Republičkom nivou ,ovo bude smo prvi korak u našoj daljoj saradnji.

U narednom periodu kako kroz sistem radionica ,dovođenjem potencijalnih investitora kao i što kvalitetnijem upoznavanjem samih proizvođača sa podsticajnim merama MPŠV Republike Srbije ,pokrenemo inicijativu stvaranja kooperativa ,zadruga ili kroz vidove podsticaja u diverzifikaciji poljoprivredne proizvodnje uključimo što više poljprivrednih proizvođača.

 

 

IZVOR RRC KRUŠEVAC


TRIBINA U STALAĆU
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 1
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 2
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 3
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
TRIBINA U STALAĆU 4
TRIBINA U...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Buy Propionate TestosteroneDo you need Missouri Loans Online as soon as possible? The main active actual substance of Levitra Professional online - Vardenafil does not affect the seminal fluid and is not addictive.
Joomlart