Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Program podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetnika

Nacionalna agencija za regionalni razvoj raspisala je danas javni poziv za dodelu 60 miliona dinara bespovratnih sredstava za jačanje konkurentske pozicije preduzeća i preduzetnika na tržištu.

Agencija će podržati projekte malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, kroz učešće u finansiranju do 50 procenata troškova konsultantskih usluga za uređenje poslovanja u skladu sa standardima kvaliteta, za poboljšanje postojećih i razvoj novih tehnoloških procesa, proizvoda i usluga i edukacija menadžmenta i zaposlenih kroz specijalizovane obuke. Sredstva se dodeljuju u iznosu od 50.000,00 do 500.000,00 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 28. mart.

Cilj Programa je jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, kroz usklađivanje njihovog poslovanja sa zahtevima međunarodnih standarda kvaliteta, unapređivanje poslovnih procesa, proizvoda i usluga i jačanje ljudskih resursa.

Svi zainteresovani za dodatne informacije mogu se obratiti Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj, kao i regionalnim agencijama/centrima širom Srbije.

 


Za dodatne informacija, kontakt osoba:

Ana Nikolić, Nacionalna agencija za regionalni razvoj
011/2060-824, 064/8018-624, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

500mg Testosterone EnanthateThere are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Buy Levitra, but also as part of its analogs.
Joomlart