Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

SEMINAR U KRUŠEVCU

Regionalni Centar za Ruralni Razvoj Kruševac, Regionalna privredna komora Kruševac i USAID Agrobiznis projekat održali su 14.03.2111.g. prezentaciju programa edukacija za zainteresovane klijente. Klijenti su sve kompanije i zadruge iz poljoprivredne i prehrambene idustrije i industrije pića osim onih koje se bave proizvodnjom alkoholnih napitaka. Predviđene obuke su:

 

  1. Izrada strateškog i poslovnog plana; RDA Kragujevac
  2. Finansije na nefinansijske menadžere; CEFE
  3. Profesinalne prodajne vestine; PWC, ACTA
  4. Integraciona marketing komunikacija; PWC, ACTA
  5. Sajmovi i poslovno povezivanje i umrežavanje. Adizes

Po završenoj prezentaciji kompanije i zadruge imaće rok od 10 dana da se prijave za obuke koje će se odvijati u naredna tri meseca. Kompanije i zadruge koje uspešno prođu sve obuke imaju priliku da učestvuju na Kulinaria fine food sajmu krajem septembra u Beogradu u organizaciji USAID Agrobiznis projekta koji ujedno i plaćaju ove obuke.

Na prezentaciji su prisustvovali predstavnici Regionalnog Centra za Ruralni Razvoj Kruševca, USAID Agrobiznis projekta-Nenad Popović,Rimer Lejn(direktor Usaid Agro biznis projekta), predavač Dragan Milivojević, Predsednik Zadružnog saveza Raškog, Rasinskog i Moravičkog okruga Aleksandar Negojević.

IZVOR RRC KRUŠEVAC

Seminar Kruševac
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Seminar Kruševac 1
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Seminar Kruševac 2
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Seminar Kruševac 3
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Testa TestosteroneIllinois Payday Loans should not be obtained by people who do not have the capacity to repay the lenders. If you have already decided to take Levitra For Sale, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart