Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

SEMINAR U KRUŠEVCU

Regionalni Centar za Ruralni Razvoj Kruševac, Regionalna privredna komora Kruševac i USAID Agrobiznis projekat održali su 14.03.2111.g. prezentaciju programa edukacija za zainteresovane klijente. Klijenti su sve kompanije i zadruge iz poljoprivredne i prehrambene idustrije i industrije pića osim onih koje se bave proizvodnjom alkoholnih napitaka. Predviđene obuke su:

 

  1. Izrada strateškog i poslovnog plana; RDA Kragujevac
  2. Finansije na nefinansijske menadžere; CEFE
  3. Profesinalne prodajne vestine; PWC, ACTA
  4. Integraciona marketing komunikacija; PWC, ACTA
  5. Sajmovi i poslovno povezivanje i umrežavanje. Adizes

Po završenoj prezentaciji kompanije i zadruge imaće rok od 10 dana da se prijave za obuke koje će se odvijati u naredna tri meseca. Kompanije i zadruge koje uspešno prođu sve obuke imaju priliku da učestvuju na Kulinaria fine food sajmu krajem septembra u Beogradu u organizaciji USAID Agrobiznis projekta koji ujedno i plaćaju ove obuke.

Na prezentaciji su prisustvovali predstavnici Regionalnog Centra za Ruralni Razvoj Kruševca, USAID Agrobiznis projekta-Nenad Popović,Rimer Lejn(direktor Usaid Agro biznis projekta), predavač Dragan Milivojević, Predsednik Zadružnog saveza Raškog, Rasinskog i Moravičkog okruga Aleksandar Negojević.

IZVOR RRC KRUŠEVAC

Seminar Kruševac
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Seminar Kruševac 1
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Seminar Kruševac 2
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Seminar Kruševac 3
Seminar K...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

short term loans . On the global pharmaceutical market this medicine was issued in 2003 by two companies - Eli Lilly and ICOS. Initially, permission to sell Cialis was obtained in Europe, Australia, New Zealand.
Joomlart