Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Obuke za početnike u biznisu

Nacionalna agencija za regionalni razvoj i ove godine organizuje trodnevne obuke za potencijalne preduzetnike (start-up obuke).

Obuke se sastoje iz 6 modula:

-osobine i motivi preduzetnika
-analiza i vrednovanje biznis ideje
-pravni osnov poslovanja
-porezi i doprinosi
-izvori finansiranja i
-radionica za izradu biznis plana

Obuke se izvode po metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj, a po završenoj obuci, polaznici dobijaju sertifikat koji je potreban prilikom predavanja zahteva za START UP kredite i obavezan je za korišćenje sredstava NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE. Obuke su besplatne i održavaju se tokom cele godine.

Cilj održavanja besplatnih obuka je obezbeđivanje višeg nivoa znanja naših preduzetnika i početnika u biznisu. Podizanjem nivoa preduzetničkih znanja i veština i preduzetničke kulture otvara se mogućnost formiranja novih privrednih subjekata što će dovesti do smanjenja nezaposlenosti kroz samozapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.
Od 2007. godine do danas održano je 687 obuka sa vise od 10.000 polaznika. Ove godine se očekuje da će osnovne preduzetničke veštine savladati oko 4.400 polaznika.
Broj polaznika i broj treninga u toku godine je ograničen. Svi zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije o terminima održavanja obuka, kao i izvršiti prijavu za učešće na obuci, na navedene kontakte:
Regionalna razvojna agencija “Braničevo-Podunavlje” d.o.o.


Stari korzo 30/3, Požarevac                                                      
012/510 824; 511 823
http://www.rra-bp.rs
Ili mailom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli    

 

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Buy Levitra, but also as part of its analogs.
Joomlart