Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultatskom kućom Mojsilov organizuje dvodnevni Seminar iz Farm Menadzerstva, dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 9 časova i 30 minuta. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služba iz Sremske Mitrovice.

 

Seminar je namenjen vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava ili članovima njihovih porodica koji imaju iskustva u poljoprivrednoj proizvodnji i radu na računaru, a žele da usavrše svoja znanja praktičnim veštinama i tehnikama upravljanja, kao i o vođenju poslovnih evidencija putem računara, o nastupu na tržištu i prodaji preko Interneta. Cilj seminara je da u periodu od januara – septembra meseca 2011. godine, upozna 400 polaznika , sa osnovnim, praktičnim veštinama farm menadžmenta i farm marketinga, kako bi sa uspehom unapredili svoja znanja i veštine, reorganizovali svoje poslovanje i pripremili se za prodaju na srpskom, evropskom i ruskom tržištu hrane. Za seminar u Sremskoj Mitrovici odabrano je 20 polaznika sa teritorije Srema, koji su animirani preko RCRR Srem, Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Poljoprivredne stručne službe kao i strukovnih udruženja građana odnosno poljoprivrednih proizvođača. Pozivamo Vas da ispratite našu aktivnost i da svojim prisustvom i učešćem unapredite predstojeći seminar.

Dipl ekolog Marko Cvijanović

Koordinator RCRR SREM

Anavar 10mgThere are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.
Joomlart