Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Семинар - Складиштење пољопривредних проивода

Поштовани, У име Градске управе за пољопривреду и заштиту животне средине и Регионалног Центра Руралног Развоја Срем позивамо Вас да присуствујете једнодневном Семинару који организујемо у сарадњи са Компезационим Фондом, дана 31.3.2011, у Сали 2 Општине Сремска Митровица са почетком у 10.00 часова на тему Складиштење пољопривредних проивода.

Складиштење пољопривредних производа је кључна карика у ланцу производње, промета, прераде и пласмана тих производа. Пред складиштарима стоје одговорни задаци, а да би се на њих одговорило складиште мора да испуни предуслове прописане Правилником о условима које морају испуњавати јавна складишта. Процес у ком се проверава, евидентира, периодично контролише и прати испуњеност прописаних услова јесте процес лиценцирања складишта.

Како би се сви бенефити овог процеса представили како пољопривредним произвођачима и складиштарима, тако и пословном окружењу, верујемо да је нужно сталнообразовање у овом домену, у сарадњи са компетентним и поузданим партнерима.

Циљ организације семинара је да се поменуте теме приближе свим заинтересованим групама, да се да одговор на евентуалне непознанице и представи свим учесницима јасну материјалну и нематеријалну добиткоју могу да очекују од Система.

Позивамо Вас да нам се придружите 31.03.2011. године у 10 часова, у сали Скупштине општине Сремска Митровица, као и да информацију о одржавању семинара пренесете свим вашим пословним партнерима и свима за које мислите да ће семинар бити значајан.

Срдачно Вас поздрављамо у име организатора Семинара

 

 

Тодаy, Охио Лоанс Онлине аре легитимате, бут тхере аре иллегал трансацтионс тхат аре стилл он тхе рисе. Он тхе глобал пхармацеутицал маркет тхис медицине wас иссуед ин 2003 by тwо цомпаниес - Ели Лиллy анд ИЦОС. Инитиаллy, пермиссион то селл Циалис wас обтаинед ин Еуропе, Аустралиа, Неw Зеаланд.
Јоомларт