Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Seminar - Skladištenje poljoprivrednih proivoda

Poštovani, U ime Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Regionalnog Centra Ruralnog Razvoja Srem pozivamo Vas da prisustvujete jednodnevnom Seminaru koji organizujemo u saradnji sa Kompezacionim Fondom, dana 31.3.2011, u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 10.00 časova na temu Skladištenje poljoprivrednih proivoda. Skladištenje poljoprivrednih proizvoda je ključna karika u lancu proizvodnje, prometa, prerade i plasmana tih proizvoda. Pred skladištarima stoje odgovorni zadaci, a da bi se na njih odgovorilo skladište mora da ispuni preduslove propisane Pravilnikom o uslovima koje moraju ispunjavati javna skladišta. Proces u kom se proverava, evidentira, periodično kontroliše i prati ispunjenost propisanih uslova jeste proces licenciranja skladišta.

Kako bi se svi benefiti ovog procesa predstavili kako poljoprivrednim proizvođačima i skladištarima, tako i poslovnom okruženju, verujemo da je nužno stalnoobrazovanje u ovom domenu, u saradnji sa kompetentnim i pouzdanim partnerima.

Cilj organizacije seminara je da se pomenute teme približe svim zainteresovanim grupama, da se da odgovor na eventualne nepoznanice i predstavi svim učesnicima jasnu materijalnu i nematerijalnu dobitkoju mogu da očekuju od Sistema.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 31.03.2011. godine u 10 časova, u sali Skupštine opštine Sremska Mitrovica, kao i da informaciju o održavanju seminara prenesete svim vašim poslovnim partnerima i svima za koje mislite da će seminar biti značajan.

Srdačno Vas pozdravljamo u ime organizatora Seminara

 

Anavar PharmaceuticalThere are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. If you have already decided to take Buy Generic Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart