Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Seminar - Skladištenje poljoprivrednih proivoda

Poštovani, U ime Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Regionalnog Centra Ruralnog Razvoja Srem pozivamo Vas da prisustvujete jednodnevnom Seminaru koji organizujemo u saradnji sa Kompezacionim Fondom, dana 31.3.2011, u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 10.00 časova na temu Skladištenje poljoprivrednih proivoda. Skladištenje poljoprivrednih proizvoda je ključna karika u lancu proizvodnje, prometa, prerade i plasmana tih proizvoda. Pred skladištarima stoje odgovorni zadaci, a da bi se na njih odgovorilo skladište mora da ispuni preduslove propisane Pravilnikom o uslovima koje moraju ispunjavati javna skladišta. Proces u kom se proverava, evidentira, periodično kontroliše i prati ispunjenost propisanih uslova jeste proces licenciranja skladišta.

Kako bi se svi benefiti ovog procesa predstavili kako poljoprivrednim proizvođačima i skladištarima, tako i poslovnom okruženju, verujemo da je nužno stalnoobrazovanje u ovom domenu, u saradnji sa kompetentnim i pouzdanim partnerima.

Cilj organizacije seminara je da se pomenute teme približe svim zainteresovanim grupama, da se da odgovor na eventualne nepoznanice i predstavi svim učesnicima jasnu materijalnu i nematerijalnu dobitkoju mogu da očekuju od Sistema.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 31.03.2011. godine u 10 časova, u sali Skupštine opštine Sremska Mitrovica, kao i da informaciju o održavanju seminara prenesete svim vašim poslovnim partnerima i svima za koje mislite da će seminar biti značajan.

Srdačno Vas pozdravljamo u ime organizatora Seminara

 

Most online loan lenders allow getting New Jersey Loans Online without visiting a bank, straight to your bank account. Since its introduction in the market buying Cialis can be exclusively in pharmacy chains with a prescription from a doctor. I agree that this is very inconvenient and takes a lot of time and effort.
Joomlart