Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

Јавни позиви за доделу бесповратних средстава

Министарство економије и регионалног развоја расписало је јавне позиве за доделу бесповратних средстава у оквиру Мере подршке развоју иновативних кластера (за кластере) и у оквиру Мере подршке малим и средњим предузећима и предузетницима за јачање иновативности (намењено МСП, предузетницима који воде двојно књиговодство и задругама). Оба програма спроводе се у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој и Регионалном развојном агенцијом „Браничево-Подунавље“.

У прилогу се налазе Јавни позиви са више информација о условима Позива, као и комплетна документација која је потребна за аплицирање на овим пројектима.

У прилогу се такође налази и Саопштење за јавност, па вас молимо да нађете простора и објавите ову вест, обзиром да сматрамо да је од значаја за ширу јавност и да може помоћи смањењу незапослености у региону.

Комплетирана апликација  се предаје лично или препорученом поштом на адресу Регионалне развојне агенције „Браничево - Подунавље“, Стари корзо 30/3, Пожаревац. Рокови за предају су дати у јавним позивима.

За сва евентуална питања, стојимо вам на располагању.

Срдачан поздрав,

 

РРА “Браничево-Подунавље” д.о.о.

Стари Корзо 30/3

12000 Пожаревац

тел/фаx:  +381 12 510824

+381 12 511823

е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

wеб-сите: www.rra-bp.rs

 

Потребна документа:

Јавни позив - Иновације 2011 - са критеријумима

Јавни позив - Програм за развој кластера у 2011.

Саопштење за јавност - Подршка кластетима и предузећима

Јачање иновативности 2011 - Комплет докумената (.зип архива)

Кластери 2011 - комплет докумената (.зип архива)

цасх адванце лоанс . Иф yоу хаве алреадy децидед то таке Левитра, бе суре то цонсулт а доцтор, yоу дон'т хаве анy цонтраиндицатионс анд ацт стрицтлy дуе то а пресцриптион.
Јоомларт