Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Javni pozivi za dodelu bespovratnih sredstava

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja raspisalo je javne pozive za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Mere podrške razvoju inovativnih klastera (za klastere) i u okviru Mere podrške malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima za jačanje inovativnosti (namenjeno MSP, preduzetnicima koji vode dvojno knjigovodstvo i zadrugama). Oba programa sprovode se u saradnji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i Regionalnom razvojnom agencijom „Braničevo-Podunavlje“.

U prilogu se nalaze Javni pozivi sa više informacija o uslovima Poziva, kao i kompletna dokumentacija koja je potrebna za apliciranje na ovim projektima.

U prilogu se takođe nalazi i Saopštenje za javnost, pa vas molimo da nađete prostora i objavite ovu vest, obzirom da smatramo da je od značaja za širu javnost i da može pomoći smanjenju nezaposlenosti u regionu.

Kompletirana aplikacija  se predaje lično ili preporučenom poštom na adresu Regionalne razvojne agencije „Braničevo - Podunavlje“, Stari korzo 30/3, Požarevac. Rokovi za predaju su dati u javnim pozivima.

Za sva eventualna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

 

RRA “Braničevo-Podunavlje” d.o.o.

Stari Korzo 30/3

12000 Požarevac

tel/fax:  +381 12 510824

+381 12 511823

e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

web-site: www.rra-bp.rs

 

Potrebna dokumenta:

Javni poziv - Inovacije 2011 - sa kriterijumima

Javni poziv - Program za razvoj klastera u 2011.

Saopštenje za javnost - Podrška klastetima i preduzećima

Jačanje inovativnosti 2011 - Komplet dokumenata (.zip arhiva)

Klasteri 2011 - komplet dokumenata (.zip arhiva)

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. If you have already decided to take Buy Generic Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.
Joomlart