Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Javni pozivi za dodelu bespovratnih sredstava

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja raspisalo je javne pozive za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Mere podrške razvoju inovativnih klastera (za klastere) i u okviru Mere podrške malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima za jačanje inovativnosti (namenjeno MSP, preduzetnicima koji vode dvojno knjigovodstvo i zadrugama). Oba programa sprovode se u saradnji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i Regionalnom razvojnom agencijom „Braničevo-Podunavlje“.

U prilogu se nalaze Javni pozivi sa više informacija o uslovima Poziva, kao i kompletna dokumentacija koja je potrebna za apliciranje na ovim projektima.

U prilogu se takođe nalazi i Saopštenje za javnost, pa vas molimo da nađete prostora i objavite ovu vest, obzirom da smatramo da je od značaja za širu javnost i da može pomoći smanjenju nezaposlenosti u regionu.

Kompletirana aplikacija  se predaje lično ili preporučenom poštom na adresu Regionalne razvojne agencije „Braničevo - Podunavlje“, Stari korzo 30/3, Požarevac. Rokovi za predaju su dati u javnim pozivima.

Za sva eventualna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

 

RRA “Braničevo-Podunavlje” d.o.o.

Stari Korzo 30/3

12000 Požarevac

tel/fax:  +381 12 510824

+381 12 511823

e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

web-site: www.rra-bp.rs

 

Potrebna dokumenta:

Javni poziv - Inovacije 2011 - sa kriterijumima

Javni poziv - Program za razvoj klastera u 2011.

Saopštenje za javnost - Podrška klastetima i preduzećima

Jačanje inovativnosti 2011 - Komplet dokumenata (.zip arhiva)

Klasteri 2011 - komplet dokumenata (.zip arhiva)

Liquid Winstrolsignature loans . It is strictly forbidden to administrate Cialis Soft online in conjunction with medications, which are composed of nitrates - antidepressants, drastic analgetic pills, sleeping pills, and others.
Joomlart