Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: RuralNet Mreža za ruralni razvoj Srbije organizovala godišnji skup PREPARE EU ruralne mreže

Mreža za ruralni razvoj Srbije organizovala godišnji skup PREPARE EU ruralne mreže

U period od 29.juna do 2.jula 2011.godine Mreža za ruralni razvoj Srbije u saradnji sa PREPARE ruralnom mrežom je organizovala godišnji skup ove mreže. Tema godišnjeg skupa je bio LEADER pristup i postojeća iskustva u njegovoj implementaciji. Konferenciji je održana na Zlatiboru i prisustvovalo je 90 učesnika iz 21 evropske zemlje.

Provog dana konferencije je u plenarnom zasedanju prezentovano niz tema bitnih za ruralni razvoj i jedinstvenu agrarnu politiku. Takođe je u toku plenarnog zasedanja prezentovan i projekat “RuralNet” i rezultati koji su postignuti tokom njegove realizacije.

Drugog dana konferencije je organizovana studijska poseta za učesnike, sa ciljem prezentovanja kulturnih i prirodnih vrednosti Srbije, kao i primera dobre prakse u ruralnim područjima Srbije. Učesnici su bili podeljeni u 3 grupe i posetili su: Specijalni rezervat prirode Uvac, selo Zlakusu, Podrinje, Specijalni rezervat prirode Zasavicu, Topolu i Despotovac.

Trećeg dana je organizovano 7 tematskih radionica i učesnici su za svaku od tema definisali preporuke i sugestije. U popodnevnom terminu su prezentovane preporuke radnih grupa i iskustva sa studijskog putovanja.

Poslednjeg dana konferencije su učesnici imali mogućnost za organizovanje individualnih sastanaka i dogovora oko buduće saradnje.

PREPARE EU
PREPARE EU
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
PREPARE EU 1
PREPARE EU 1
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
PREPARE EU 2
PREPARE EU 2
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Testo EnanthateToday, Ohio Loans Online are legitimate, but there are illegal transactions that are still on the rise. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Levitra Online, but also as part of its analogs.
Joomlart