Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: РуралНет Мрежа за рурални развој Србије организовала годишњи скуп ПРЕПАРЕ ЕУ руралне мреже

Мрежа за рурални развој Србије организовала годишњи скуп ПРЕПАРЕ ЕУ руралне мреже

У период од 29.јуна до 2.јула 2011.године Мрежа за рурални развој Србије у сарадњи са ПРЕПАРЕ руралном мрежом је организовала годишњи скуп ове мреже. Тема годишњег скупа је био ЛЕАДЕР приступ и постојећа искуства у његовој имплементацији. Конференцији је одржана на Златибору и присуствовало је 90 учесника из 21 европске земље.

Провог дана конференције је у пленарном заседању презентовано низ тема битних за рурални развој и јединствену аграрну политику. Такође је у току пленарног заседања презентован и пројекат “РуралНет” и резултати који су постигнути током његове реализације.

Другог дана конференције је организована студијска посета за учеснике, са циљем презентовања културних и природних вредности Србије, као и примера добре праксе у руралним подручјима Србије. Учесници су били подељени у 3 групе и посетили су: Специјални резерват природе Увац, село Злакусу, Подриње, Специјални резерват природе Засавицу, Тополу и Деспотовац.

Трећег дана је организовано 7 тематских радионица и учесници су за сваку од тема дефинисали препоруке и сугестије. У поподневном термину су презентоване препоруке радних група и искуства са студијског путовања.

Последњег дана конференције су учесници имали могућност за организовање индивидуалних састанака и договора око будуће сарадње.

PREPARE EU
ПРЕПАРЕ ЕУ
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
PREPARE EU 1
ПРЕПАРЕ ЕУ 1
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
PREPARE EU 2
ПРЕПАРЕ ЕУ 2
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо

ОxандролонеТхе бест wаy то го фор yоу то кноw тхе цредибле Мицхиган Лоанс Онлине провидерс. Wхен тхе проблем ис нот треатед, ит цан руин интимате лифе оф цоуплес анд дестроy тхеир релатионсхипс. Виагра Профессионал wас продуцес нот то лет тхис хаппен. Профессионал меанс хигхлy qуалифиед. Ит стрикес тхе таргет анд доесн'т аллоw а дисордер то оццупy ман'с бодy.
Јоомларт