Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: Почетна

ОДРЖАН ФЕСТИВАЛ СТАРОПЛАНИНСКИХ ЈЕЛА

У селу Темска, општина Пирот, на капији Парка природе Стара планина, ове године 17. јула организован је други по реду Фестивал стропланинских јела. Месна заједница Темска је као домаћин еколошког кампа за студенте биолошких наука који се организује већ шест година, организовала истовремено и ову туристичку манифестацију, по угледу на друге напредније регионе по питању сеоског туризма.

Канцеларија Мреже за подршку руралном развоју из Пирота пружила је свесрдну подршку организарору, уступањем опреме за презентације и евидентирањем посетилаца Фестивала на штанду Мреже.

Богатство природних ресурса приказано кроз традиционалне гастрономске вештине  могло је да се дегустира код 39 пријављених такмичара, од којих је домаћица са сармом у липовом листу победила. Радосном расположењу посетилаца допринели су музика и фолклор са старопланинским шопским играма  чланова КУД-а „Дукат“ из села Крупац.

FESTIVAL STAROPLANINSKIH JELA
ФЕСТИВАЛ ...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
FESTIVAL STAROPLANINSKIH JELA 1
ФЕСТИВАЛ ...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо
FESTIVAL STAROPLANINSKIH JELA 2
ФЕСТИВАЛ ...
ДатсоПиц 2.0 © 2009 by Андреy Датсо

персонал лоанс онлине . Синце итс интродуцтион ин тхе маркет буyинг Циалис цан бе еxцлусивелy ин пхармацy цхаинс wитх а пресцриптион фром а доцтор. И агрее тхат тхис ис верy инцонвениент анд такес а лот оф тиме анд еффорт.
Јоомларт