Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: РуралНет

Мрежа за рурални развој Србије организовала годишњи скуп ПРЕПАРЕ ЕУ руралне мреже

У период од 29.јуна до 2.јула 2011.године Мрежа за рурални развој Србије у сарадњи са ПРЕПАРЕ руралном мрежом је организовала годишњи скуп ове мреже. Тема годишњег скупа је био ЛЕАДЕР приступ и постојећа искуства у његовој имплементацији. Конференцији је одржана на Златибору и присуствовало је 90 учесника из 21 европске земље.

Опширније...

Мрежа за рурални развој Србије примљена у чланство ПРЕПАРЕ мреже

ПРЕПАРЕ мрежа је једна од мрежа која окупља националне и међународне мреже, које делују у области руралног развоја у Европи. Чланице ове мреже су националне мреже из 11 европских земаља. Током годишњег скупа ПРЕАПРЕ мреже, одржаног на Златибору од 29.јуна до 2.јула 2011.године донета је одлука о пријему Мреже за рурални развој Србије, као пуноправне чланице ове Мреже.

Опширније...

Одржана консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума

У етно селу ''Терзића Авлија'' 1. и 2. Јуна 2011.године је одржана друга консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума. Радионици је присуствовало 15 представника из Мреже за рурални развој Србије и 4 представника Пољског руралног форума.

Опширније...

Реализован тренинг “Дефинисање и имплементација мера руралног развоја и улога мреже”

У Етно селу Злакуса је од 30. И 31. маја 2011.године реализован дводневни семинар „Дефинисање и имплементација мера руралног развоја и улога мреже“. Тренинг је реализован у оквиру пројекта „РуралНет – Национална мрежа за рурални развој, инструмент за партиципацију организација цивилног друштва и унапређење дијалога са руралним мрежама” финансираног од стране ЕУ.

Опширније...

Одржана друга национална консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву 29. и 30. априла 2010.године је одржана друга консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије. Радионици је присуствовало 21 представник из 16 регионалних центара Мреже. Током радионице су у оквиру 3 радне групе су дефинисане теме за предстојећу заједничку консултативну радионицу Пољског руралног форума и Мреже за рурални развој Србије.

Опширније...

Реализовани тренинзи “ЛЕАДЕР приступ” за представнике Мреже за рурални развој Србије

У период од 26.3. до 14.4.2011.године одржано је 11 једнодневних тренинга за представнике подручних центара Мреже за рурални развој Србије и предстванике организација које делују у области руралног развоја. Тренинге је реализовало 20 тренера из Мреже за рурални развој, који су у јануару 2011. прошли 5-дневну обуку о ЛЕАДЕР приступу. Реализација тренинга је уједно и услов за добијање сертификата о успешно завршеној обуци за тренере о ЛЕАДЕР приступу.

Опширније...

Страна 1 од 3

Еq Болденонепаyдаy лоанс дирецт . Бут ит ис wортх нотинг тхат тхесе тестс wере царриед оут он тхе блоод целлс. Тхерефоре, ит'с тоо еарлy то саy абоут сциентифиц евиденце оф Виагра инфлуенце он блоод цлотс.
Јоомларт