Мрежа за подршку руралном развоју

Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде

Налазите се овде: РуралНет

Мрежа за рурални развој Србије организовала годишњи скуп ПРЕПАРЕ ЕУ руралне мреже

У период од 29.јуна до 2.јула 2011.године Мрежа за рурални развој Србије у сарадњи са ПРЕПАРЕ руралном мрежом је организовала годишњи скуп ове мреже. Тема годишњег скупа је био ЛЕАДЕР приступ и постојећа искуства у његовој имплементацији. Конференцији је одржана на Златибору и присуствовало је 90 учесника из 21 европске земље.

Опширније...

Мрежа за рурални развој Србије примљена у чланство ПРЕПАРЕ мреже

ПРЕПАРЕ мрежа је једна од мрежа која окупља националне и међународне мреже, које делују у области руралног развоја у Европи. Чланице ове мреже су националне мреже из 11 европских земаља. Током годишњег скупа ПРЕАПРЕ мреже, одржаног на Златибору од 29.јуна до 2.јула 2011.године донета је одлука о пријему Мреже за рурални развој Србије, као пуноправне чланице ове Мреже.

Опширније...

Одржана консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума

У етно селу ''Терзића Авлија'' 1. и 2. Јуна 2011.године је одржана друга консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије и Пољског руралног форума. Радионици је присуствовало 15 представника из Мреже за рурални развој Србије и 4 представника Пољског руралног форума.

Опширније...

Реализован тренинг “Дефинисање и имплементација мера руралног развоја и улога мреже”

У Етно селу Злакуса је од 30. И 31. маја 2011.године реализован дводневни семинар „Дефинисање и имплементација мера руралног развоја и улога мреже“. Тренинг је реализован у оквиру пројекта „РуралНет – Национална мрежа за рурални развој, инструмент за партиципацију организација цивилног друштва и унапређење дијалога са руралним мрежама” финансираног од стране ЕУ.

Опширније...

Одржана друга национална консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије

У Краљеву 29. и 30. априла 2010.године је одржана друга консултативна радионица Мреже за рурални развој Србије. Радионици је присуствовало 21 представник из 16 регионалних центара Мреже. Током радионице су у оквиру 3 радне групе су дефинисане теме за предстојећу заједничку консултативну радионицу Пољског руралног форума и Мреже за рурални развој Србије.

Опширније...

Реализовани тренинзи “ЛЕАДЕР приступ” за представнике Мреже за рурални развој Србије

У период од 26.3. до 14.4.2011.године одржано је 11 једнодневних тренинга за представнике подручних центара Мреже за рурални развој Србије и предстванике организација које делују у области руралног развоја. Тренинге је реализовало 20 тренера из Мреже за рурални развој, који су у јануару 2011. прошли 5-дневну обуку о ЛЕАДЕР приступу. Реализација тренинга је уједно и услов за добијање сертификата о успешно завршеној обуци за тренере о ЛЕАДЕР приступу.

Опширније...

Страна 1 од 3

Паyдаy Лоанс Ин Миссоури. Он тхе глобал пхармацеутицал маркет тхис медицине wас иссуед ин 2003 by тwо цомпаниес - Ели Лиллy анд ИЦОС. Инитиаллy, пермиссион то селл Циалис Сале wас обтаинед ин Еуропе, Аустралиа, Неw Зеаланд.
Јоомларт