Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: RuralNet

Mreža za ruralni razvoj Srbije organizuje godišnji skup PREPARE mreže

PREPARE mreža je jedna od mreža koja okuplja nacionalne i međunarodne mreže, koje deluju u oblasti ruralnog razvoja u Evropi. Članice ove mreže su mreže iz 11 evropskih zemalja. U avgustu 2010.godine Mreža za ruralni razvoj je podnela aplikaciju za članstvo u PREAPRE mreži, kao i apliakciju za organizaciju godišnjeg skupa mreže u Srbiji.

Opširnije...

Održana konsultativna radionica Mreže za ruralni razvoj Srbije i Poljskog ruralnog foruma

U etno centaru ''Rtanj Balašević''” 29. i 30. marta 2011.godine je održana prva konsultativna radionica Mreže za ruralni razvoj Srbije i Poljskog ruralnog foruma. Radionici je prisustvovalo 17 predstavnika iz Mreže za ruralni razvoj Srbije i 4 predstavnika Poljskog ruralnog foruma. Pored predstavnika Mreže i PRF-a, sastanku je prisustvovao i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Veljko Đorđević.

Opširnije...

Studijsko putovanje u Mađarsku

U okviru projekta „Rural-Net“, od 11. do 13. aprila, a u organizaciji Mreže za ruralni razvoj, sprovedeno je studijsko putovanje u Mađarsku. Cilj putovanja je bio upoznavanje sa iskustvima vezanim za „LEADER“ projekte, kao i uspostavljanje saradnje sa lagovima u Mađarskoj, a posebno u oblasti Segedina. Svaki od regionalnih centara je delegirao po jednog svog predstavnika, tako da je bila predstavljena mreža iz cele Srbije.

Opširnije...

Predstavnici Mreže za ruralni razvoj će od 11. do 13.4. boraviti u Mađarskoj

U periodu od 11. do 13. aprila 2011.godine 18 predstavnika Mreže za ruralni razvoj Srbije i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije će boraviti u Mađarskoj u cilju uspostavljanje saradnje sa lokalnim akcionim grupama iz Mađarske i razmene iskustava o načinu funkcionisanja ruralnih mreža.

Opširnije...

Predstavnici Mreže za ruralni razvoj realizovali studijsku posetu Poljskoj

U periodu od 12. do 18. decembra 2010.godine 16 predstavnika Mreže za ruralni razvoj Srbije i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije su boravili u Poljskoj u okviru studijske posete Poljskoj ruralnoj mreži. Predstavnici Mreže i ministarstva su poseteili područje.

Opširnije...

Održana konsultativna radionica Mreže za ruralni razvoj Srbije

U Kraljevu 23. i 24. decembra 2010.godine je održana prvakonsultativna radionica Mreže za ruralni razvoj Srbije. Radionici je prisustvovalo 23 predstavnika iz 16 regionalnih centara Mreže. Pored predstavnika Mreže, sastanku je prisustvovao i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Veljko Đorđević.

Opširnije...

Strana 2 od 3

short term loans . In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Cheap Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.
Joomlart