Mreža za podršku ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede

Nalazite se ovde: Početna

Dodela Priznaja poljoprivrednicima Grada Sremska Mitrovica

Dana 2.4.2011 godine u Pozorištu Dobrica Milutinović sa počektom u 10 časova, na inicijativu Udruženja kulturnih stvaralaca Srbije Zavičaj uz podršku Grada Sremske Mitrovice, Gradske Uprave za poljoprivredu I zaštitu životne sredine I Regionalnog centra ruralnog razvoja Srem odražana je manifesticija dodela plaketa za najbolje poljoprivredne  proizvođače sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Opširnije...

X TAKMIČENJE U LOVU ŠTUKE U SRP ZASAVICA „ŠTUKIJADA 2011“

Regioalni Centar ruralnog Razvoja Srem u ime organizatora Pokret Gorana Sremsmka Mitrovica - SRP Zasavica i BISTRO pozivamo Vas da uzmete učešće u tradicionalnoj 10oj po redu štukujadi, koja će se održati u SRP ZASAVICI, 10.4.2011 god u periodu od 8- 13h. Za najuspešnije predviđene su nagrade. A za sve ostale ogste dobar provod i prijatan ambijent u prirodi.

Opširnije...

Mentoring za 150 malih i srednjih preduzeća i preduzetnika

Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR) objavila je javni poziv Mentorig za 150 malih i srednjih preduzeća i preduzetnika. Besplatna usluga mentoringa za odabranih 150 preduzetnika/privrednih društava u trajanju od 50 sati po klijentu, a do kraja novembra 2011. godine.

Opširnije...

Regionalna konferencija EnE11 - Prvi poziv

Pozivamo Vas da učestvujete na sedmoj Regionalnoj konferenciji "Životna sredina ka Evropi - EnE11", koja će se održati 7. i 8. juna 2011. u Beogradu, u Velikoj sali Privredne komore Srbije (ul. Terazije br. 23).

Opširnije...

Seminar FARM MENAGER u SREMSKOJ MITROVICI

Dana 28 i 29 Marta u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica, Regionalni Centar Ruralnog Razvoja Srem u saradnji sa Konsultanskom kućom Mojsijev organizovao je dvodnevni Seminar iz Farm Menagerstva. Seminar su podržali Gradska uprava za poljoprivredu i zaštitu životne sredine kao i Poljoprivredna stručna služban iz Sremske Mitrovice i bio je odli;no medijski sipraćen (Sremska TV, Sirmium film – dopisnik RTV, Radio Ozon, M novine i Sremske Novine)

Opširnije...

Seminar - Skladištenje poljoprivrednih proivoda

Poštovani, U ime Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Regionalnog Centra Ruralnog Razvoja Srem pozivamo Vas da prisustvujete jednodnevnom Seminaru koji organizujemo u saradnji sa Kompezacionim Fondom, dana 31.3.2011, u Sali 2 Opštine Sremska Mitrovica sa početkom u 10.00 časova na temu Skladištenje poljoprivrednih proivoda.

Opširnije...

Sistem javnih skladišta

Na prezentaciji koja je održana 22.03.2011.godine, sa početkom u 18 časova u press sali Skupštine grada Subotica, kroz projekat „P.L.O.D-Perspektiva. Licenciranje. Obrazovanje.Dobit.“, koji zajednički organizuju Kompenzacioni fond Republike Srbije, Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, EBRD-a (Evropska banka za obnovu i razvoj) i Food and Agriculture organizacija Ujedinjenih nacija (FAO), predstavili su se Milan Đakov i Tatijana Đukanović iz Kompenzacionog fonda Republike Srbije.

Opširnije...

Standardi u poljoprivrednoj proizvodnji

U okviru projekta „Bašta Srbije“ koji Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Poduanvlje“ uspešno implementira već 10 meseci u partnerstvu sa 7 gradova i opština iz Braničevsko-Podunavskog regiona, tokom marta realizovan je niz treninga u cilju unapređenja informisanosti i znanja poljoprivrednih proizvođača o temama vezanim za kvalitet proizvodnje i standardizaciju.

Opširnije...

Strana 4 od 6

Dbol Stack For Salepersonal loans online . But at the same time, it acts only with sexual arousal. Viagra has a number of advantages in comparison with injections in the sexual organ or other procedures aimed at treatment of impotency.
Joomlart